Mittwoch, 25. Juli 2018

Wordless Wednesday

Huomenna +37C, olen sanaton

Kommentare:

 1. Antworten
  1. Tuleekin kuulemma +38C, joo, pakko juoda kunnolla.

   Löschen
 2. Satuitko olemaan Saksassa elokuun alussa 2003, kun 10 päivää oli kaupungissa yli 40°? Sen jälkeen + 32° tuntui ihanan raikkaalta. Jos tästä vielä lämpenee, niin kannan patjani kattoterssille ja muutan taas sinne nukkumaan. Oli ihanaa nukkua tähtitaivaan alla ilkialasti, kun hyttyset eivät jaksa 5. kerrokseen lentää, mistään päin tänne ei näe eikä katon kautta kukaan pysty kiipeämään tänne. Joko patikkakaverisi antavat periksi?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Teheranissa ihmiset nukkuu kuumalla säällä aina katolla. Meillä vaan on vähän hankala katon muoto, ei taida onnistua tai pitäis sitoa narulla savupiippuun kiinni.

   Löschen
 3. Ei tarvi nyt palella missään päin maailmaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Naapurit whatsaappaili Itävallan vuorilta, että on oikein virkistävä ilma.

   Löschen
 4. Laatokan reissun jälkeen tuntuu tosi kuumalta. Eilen palattiin ja tuo kumppani lähti aamulla taas Laatokalle, nyt vesiskootterilla.
  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pääsiskin järvelle. Tänään on +38C ja uskomatonta, miten paljon joku kolme astetta voi vaikuttaa, +35 meni jotenkin, mutta tänään on kyllä ollut vaikeaa. Kello on yhdeksän enkä vieläkään mene pihalle, kun siellä on niin kuumaa.Huomenna pitäis patikoida, onneksi vain 9km ja se pääasiassa muka varjossa, saas nähdä.

   Löschen