Dienstag, 2. März 2010

Päättötodistus

Päätin hankkia päätTötodistuksen kun minulla on ennestään vain pääStötodistus. Antaakohan Allumies mulle "Zeugnisgeld"? Saksassa annetaan lapsille usein palkkioita hyvästä todistuksesta.Punnerrukset jäi tekemättä ja tuli vähän huono numero liikunnasta ja suomenkieliset taidetermitkin taisi mennä vähän sekaisin, mutta muuten tulos on ihan o.k. Fysiikka ja kemia osuivat ihan nappiin, sillä niistä en ole koskaan ymmärtänyt mitään.
Testin löytää täältä

Kommentare:

 1. Minulla ei käytös ja huolellisuus kymppi :)

  AntwortenLöschen
 2. Taitaa olla stipendin paikka tiedossa, kunhan nyt ensin parannat fysiikan/kemian, liikunnan ja kuvataiteen arvosanoja. Tsemppiä!
  Minäkin sain jo kerran päättötodistuksen, mutta se on hukkunut jonnekin, pitää kai tehdä uusi.

  AntwortenLöschen
 3. Ihmettelen kyllä maantieteen numeroasi, koska niin ahkerasti matkustelet. Mutta stipendi ja hymytyttö-patsas vain tilaukseen Allumieheltä!

  AntwortenLöschen
 4. Jippii, nyt saan Mr Clarissalta varmaan Zeugnisgeld, sillä keskiarvo oli minullakin 8,9 ja sain 10 kymmenessä aineessa! Huonot arvosanat sain fysiikassa/kemiassa, liikunnassa ja huonoin tuli käsitöistä!! Mitä tuo osoittaa? Sitä, että palauduin oikean kouluajan käsityötunneille, jolloin minulla oli peukalo keskellä kämmentä. Koulun jälkeen olenkin sitten tehnyt vaikka minkälaisia käsitöitä.

  AntwortenLöschen
 5. Hieno todistus tuli! Onnea! :)

  Mä olin ala-asteella vain keskiverto oppilas koulussa: vastakun alkoi olla enemmän haasteita opiskelussa, niin sain parempia numeroita :)

  AntwortenLöschen
 6. Minä pääsin vain keskiarvoon 8,5. Mutta sain 8 aineessa kympin. Vain matemattikka oli huono (vaikka kaikki aikoinaan sanoi, että olen hyvä siinä). Sain siitä vain kutosen.

  AntwortenLöschen
 7. Hannele: puhuit varmaan liikaa tunnilla vai?
  Clarissa: kymmenen kymppiä=nero
  Helena: varmaan se biologiapuoli veti numeron alas, kun mulla oli koulussa enemmän psykologiaa.
  BLOGitse: :D
  MaaMaa: samoin mulla numerot parani, ehkä enemmän motivaatioo
  Sira: kahdeksan kymppiä, vau!

  AntwortenLöschen
 8. Täytyy etsiä oma torkkari, lukeekohan siinä päättö vai päästö. En osaa sanoa. Mutta onpa Sinulla Allu ollut hyvä todistus. Kyllä sellaisella pitäisi pärjätä hyvin elämässä. Ja olet varmaan pärjännytkin..... Tsemppiä niiden huonompien arvosanojen parantamissen!!!! Vihjaisen Allumiehelle, että olet ansainnut pari seteliä näin hyvästä todistuksesta.....
  Minulla oli vain latinasta ja saksasta kymppi, muut keskivertoja... Tämän blogin muut kommentoijat ovatkin sitten huippuluokkaa.....

  AntwortenLöschen
 9. Maija: näin korkeatasoista blogiahan pystyy lukemaan vain nerot :D

  AntwortenLöschen
 10. Saksan mummo antaa meidän lapsille aina muutaman euron. Tai vie jätskille. Katsotaas vielä, saisinko nyt niin hyvän todistuksen, että pääsisin jätskille...

  AntwortenLöschen
 11. Hauska, uskaltaisinkohan kokeilla... saati sitten tunnustaa...

  AntwortenLöschen
 12. kato nyt tätäkin: saitko jätskin?
  Heljä: entäs sinä?

  AntwortenLöschen
 13. Oi mikà testi...uskallankohan kàydà testaamassa tyhmyyteni, hih

  AntwortenLöschen
 14. -S-: no uskalla vaan, ei tartte kertoa tulosta kenellekään

  AntwortenLöschen
 15. (tunneilla en voinuty puhua, opettaja oli jo heittänyt minut käytävään :)

  AntwortenLöschen