Donnerstag, 23. Oktober 2008

Cook took a look at his cookery book

Tällä lauseella harjoiteltiin kouluaikana englannin tunnilla ääntämistä.

Onkohan se niin, että se Lupaan harkita joka ostosta-pränikkä ei toimikaan ihan kaikissa kaupoissa? Olen nimittäin todennut, että se ei kerta kaikkiaan toimi kolmessa liikkeessä: Ikeassa, Manufactumissa ja Habitatissa. Eilen oli vuorossa Habitat ja sieltä lähti mukaan muutama lasipurkki mausteita varten (todella tarpeellisia, kun sain lahjaksi uusia mausteita) ja thaimaalainen keittokirja. Onhan meillä jo muutama keittokirja, mutta kun tuossa on niin kivoja reseptejä ja voisi vähän harjoitella thai-ruokaa.


Kuvassa oikealla olevat Culinary chronicle-eepokset olen saanut lahjaksi ystävältäni Claudialta, joka on kääntänyt ne saksasta englanniksi. Näin eilen kaupassa, että ne maksaa 128 euroa kappale, joten tuskin niitä kukaan tavallinen ihminen ostaisi, vaikka niissä on hienoja reseptejä.

4 Kommentare:

  1. marita: no onhan noita vuosien mittaan kerääntynyt jo vähän liikaakin.

    AntwortenLöschen
  2. Mitä uteliaat silmäni näkivätkään hyllyssäsi: Väänänen - Sorri Kotitalouden oppikirja. Kävin heti tarkistamassa omani. Sama kirja. Sivut ovat aika nuhruiset ja rasvaläikkäiset, kun kotona usein tein samaa, mitä koulussa oli oppinut.Kotitalousopettajamme oli persoonallinen. Hänen veljensä oli Aaro Hellaakoski, joten keittotaidon lisäksi saimme tutustua myös runoihin.

    AntwortenLöschen
  3. clarissa: no siinähän se Väänänen-Sorri on muistona ajoista, jolloin luulin, etten ikinä tule pitämään ruoanlaitosta enkä ikinä tarvitse keittokirjoja. Niin se maailma muuttuu Eskoseni, nykyään voisin hyvin kuvitella, että olisin vaikka opiskellut Kotitalousopistossa.

    AntwortenLöschen