Samstag, 11. Oktober 2008

Kotilääkäri

Arvatkaapas keneltä sain nämä kukat?

Ne on meidän lääkäriltä, oikein KOTIlääkäriltä. Hän on ollut pitkään lääkärimme ja hänelle saa soittaa vaikka keskellä yötä ja hän auttaa. Kerra kun vanha isäni oli täällä käymässä ja sai sairauskohtauksen, soitin perjantai-iltana lääkärillemme kotiin ja hän tuli välittömästi ja lähti meidän mukana sairaalaan. Hän oli yhteen asti yöllä meidän kanssa sairaalassa eikä ottanut koko keikasta mitään maksua. Kun kävin joku aika sitten verikokeissa, labra oli tehnyt mokan ja jouduin menemään uudelleen kokeeseen. Siitä hyvästä lääkäri lupasi tuoda henkilökohtaisesti tulokset mulle kotiin ja tämä tapahtui eilen illalla. Kutsuimme hänet syömään ja oli oikein kiva ilta.
Tämä lääkäri tekee kyllä kaikkensa potilaiden hyväksi. Hän lähettää yhdelle 96v mummulle JOKA päivä postikortin, niitä on mennyt jo 2500 kappaletta. Hän lähti mukaan toisen vanhan mummun kaihileikkaukseen pitämään mummun kättä, kun tämä pelkäsi. Hän tekee lähes 1000 kotikäyntiä vuodessa ja on monelle potilaalle kuin oma poika. On turvallinen tunne omistaa tuollainen omalääkäri.

Ruokalistalla oli
- salaattia ilmakuivatussa kinkussa paistetun vuohenjuuston kanssa
- kurpitsapyreetä lampaankyljysten ja cranberry-kastikkeen kanssa
- safran-limetti-mousse vadelma- ja kiivikastikkeen kanssa

5 Kommentare:

 1. Mielettömän ihanan kuuloinen tuo lääkäri!

  AntwortenLöschen
 2. ii: on kyllä ihana, en vaihtais pois.

  AntwortenLöschen
 3. Mahtava lääkäri teillä! Meillä samantapainen lastenlääkäri, teki kotikäyntejäkin silloin kun vauvat olivat pieniä..

  AntwortenLöschen
 4. sennie: hän on todella lääkäri vakaumuksesta ja aika jännä, että hän on oikeastaan ainoa lääkäri, jonka tunnemme, joka EI valita jatkuvasti, miten menee taloudellisesti niin huonosti.

  AntwortenLöschen
 5. Ihana lääkäri! Toivottavasti ei hipuile eläkeikää! Meillä on myös symppis kamerunilainen perhelääkäri, josta pidämme kovasti ja joka kyllä on tunnollinen ja avulias ja jolla on muuten sivumennen sanoen ilmiömäinen muisti. Emme käy usein lääkärissä, onneksi ei ole tarvinnut, mutta hän muistaa joka kerran mistä viimeksi puhuttiin. Eli jatkaa siitä mihin viime kerralla puheessa jäätiin ;)

  AntwortenLöschen