Dienstag, 14. Oktober 2008

Lämmöt laskee ja paineet nousee

Samalla kun ulkona lämpötila on laskenut eilisestä +22C:stä tänään +18C, mikä kyllä on lokakuulle ihan kiva lämpötila, oma verenpaineeni nousee liikaa enkä tajua miksi. Tänään sain 24 tunnin mittauslaitteen käsivarteen, vyötäröllä on tietsikka, joka rekisteröi paineen. Se tarkoittaa sitä, että neljä kertaa tunnissa laite pumppaa ja mittaa, yöllä onneksi "vain" kaksi kertaa tunnissa. Taidan muuttaa illalla vierashuoneeseen, sillä tuskin sitä oikein hyvin tulee nukuttua.

Posti toi tänään Soililta(tackar och bockar!) Sinikka Nopolan kirjan "Ei tehrä tästä ny numeroo". Siinähän sitä on sitten ensi yöksi hauskaa lukemista, jos en saa nukuttua.Tuttua kieltä, vaikka meillä kotona ei sitä puhuttukaan, kun vanhemmat eivät olleet alunperin Hämeestä.

2 Kommentare:

  1. Kauhea tuo hökötys. Onneksi sait tuon kirjan, ei siis kannata tehdä liian suurta numeroa mittaamisista, vaan nauttia Nopolan ihanasta huumorista. Jotenkin noista hänen kirjoistaan löytää piirteitä itsestään, vaikka ei likkaan samaistukaan. Hauskoja lukuhetkiä!

    AntwortenLöschen
  2. Clarissa: kiitos myötätunnosta. Yritän kyllä pysyä ihan rauhallisena, mutta kun laite alkaa pumpata ja kiristää käsivartta, niin sitä kovasti toivoo, ettei olisi kovin korkea arvo.

    AntwortenLöschen