Freitag, 5. Dezember 2008

Onnelliset suomalaiset?

Eurofoundin tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat toiseksi onnellisimpia Euroopassa. Tuossa Ylen kuvassa on onnellinen suomalainen perhe ruokapöydän äärellä. Aika jännä juttu, kun noiden koulusurmien yhteydessä täällä muualla Euroopassa kuului aika paljon kriittisiä ääniä suomalaisista perheistä ja nimenomaan siitä, että lasten kanssa vietetään suhteellisen vähän aikaa mm. yhteisillä aterioilla.

5 Kommentare:

 1. Johan on vitsi väännetty.Mistähän päin Suomea tuo otos tuohon tukimukseen on nyhdetty.Riittää kun lukee paikallislehteä,Milloin hakataan naista,milloin miestä puukolla tai nyrkillä.Lapsien huostaanotto lisääntyy jatkuvasti.Syitä on varmaan monia,köyhyys tai sitten vastapuolella asenteet kun mikään ei riitä.Sen olen kuullut monesti että Tanska on saanut kehuja ennenkin,mutta nyt Suomi on vedetty samaan onnelaan uskoo kuka haluaa.Kiva että palasitte terveenä reissulta,Terveisin Helena

  AntwortenLöschen
 2. Kun tutustuu Suomeen enää nettiuutisten välityksellä, kuva on synkkääkin synkempi! Mulla on Suomeen vain vähän kontakteja ja siksi tuo good news no news-periaate antaa todella masentavan kuvan maasta. Totuus ehkä hieman valoisampi? 20 vuotta poissa olleena en osaa sanoa miten lie on.

  AntwortenLöschen
 3. Helena: sanos muuta, olen väkivallasta kuullut kahdestakin tutusta ja oikeastaan hyvin sivistyneestä perheestä. Mikä panee suomalaiset juomaan niin tolkuttomasti alkoholia? Eiköhän enemmänkin epätyytyväisyys kun tyytyväisyys?
  Minna: en minäkään niin kovin usein Suomessa ole mutta netin kautta seuraan lehtiä

  AntwortenLöschen
 4. Ei siellä ainakaan näytetä onnelliselta....yllättävä tulos.

  AntwortenLöschen