Sonntag, 4. Januar 2009

Happy 2009

Terveisiä Baijerin vuorilta ja hyvää uutta vuotta!
Meillä oli lunta, aurinkoa, raitista ilmaa, hiihdimme, söimme (liikaa) ja nautimme luonnosta. Huomenna tulee shokki, kun punnitaan paino ja sitten alkaa dieetti!

11 Kommentare:

 1. Teillä oli TAAS unelmien loma. Mitkä upeat maisemat ja hienot kuvat. Raikkaan ilman tuntee melkein tästä ruudun läpi.

  AntwortenLöschen
 2. Tehän lomailette muutamassa kuukaudessa saman verran kuin minä itse muutamassa vuodessa ;) (minäkö kade?? ;)

  Ihania kuvia, oikein henkii raikkaan ilman noista! Kaunista....

  Raikkaasta ilmasta puheenollen, tänne pohjoiseen saksaan on luvassa tulipalopakkaset tälle viikolle. Kauhistus sentään. Enpä ole kokenut täällä vielä koskaan 20 pakkasastetta, hyvä jos 10..! Mitenhän me pärjätään ja varsinkin elukat?? Onko sinne teillekin luvassa hyiset kelit?

  AntwortenLöschen
 3. Clarissa: oli tosiaan hieno paikka
  minna: miehellä on 30 lomapäivää vuodessa ja ne me olemme matkoilla, tosin yritetään yhdistää pyhäpäiviä joukkoon pidentämään lomaa. Meillä on täällä katoliset Fronleichnam ja Allerheiligen ja laskiaisena karnevaalien ansioista lisävapaata eli enemmän kuin pohjois-Saksassa. Lunta tuli täällä muuten viime yönä ja pakkasta on luvattu ensi yöksi -15°C, en ole sellaista ennen kokenut. Pitäis varmaan sulattaa pakastin, olisi hyvä tilaisuus.

  AntwortenLöschen
 4. Tervetuloa taas kotimaisemiin. Onhan sentään aika kotoista (suomalaista!)kun on lunta. Etkö muista Ulla tammikuuta 1967, kun vielä olimme Suomessa. Silloin oli Nokialla -40 astetta. Oli se kylmää. Mulla oli huopatossut, joissa oli kumipohja...
  Joten eihän tuo -15 ole kuin osa tuosta pakkasesta. Tosin ei täällä kukaan kestäsi sitä kylmyyttä. Terkut Maija

  AntwortenLöschen
 5. Maija: no on sitä toki Suomessa nähty kovempiakin pakkasia, muistan hyvin kun menin pienenä kouluun ja kasvot oli huivin peitossa, etteivät jäätyisi.

  AntwortenLöschen
 6. ihana kuvakollaasi - nayttaa tosiaan olleen ihana loma!

  Mukavaa uutta vuotta 2oo9!

  AntwortenLöschen
 7. M'man: todella ihanat maisemat siellä ja lunta, mutta sitähän on nyt meillä omassa pihassakin. Hyvää tätä vuotta sinne teillekin!

  AntwortenLöschen
 8. Mieheni kysyi tänään, mikä on kovin pakkanen, jossa olen ollut. Muistan sellaisen kerran, kun odottelin bussipysäkillä bussia -34 asteen pakkasessa ja kun bussi vihdoin tuli ja nousin sisään, koko matkan varpaitani särki armottomasti, kun ne alkoivat "sulaa". Oi nitä aikoja, siitä on jo yli 20 vuotta. Niin ja Lapissa oli kerran -40 astetta siellä lomaillessamme nuorena tyttönä. Niin että täkäläinen -20 astetta on kuitenkin vielä suht inhimillinen ;)

  AntwortenLöschen
 9. minna: kyllä minäkin muistan pakkastalvia, kun mentiin joka toiseen kauppaan sisälle lämmittelemään. Vähän nauratti tänään, kun paikallisessa lehdessä kirjoittivat tästä "sibirische Kälte"stä.

  AntwortenLöschen
 10. Uutta vuotta sinnekin, huimia kuvia !

  =)

  AntwortenLöschen
 11. hi ulla
  lese gerade deinen blog,deine medikamente sind ja sehr dekorativ-
  genau wie die schönen kissen-
  sorry erika konnte ich ja wenigstens mal verstehen. schade das fast alles auf finnisch ist. bau doch mal einen übersetzer für mich ein. liebe grüsse und gute besserung aus hechendorf. hier stürmts und regnets grade.

  AntwortenLöschen