Sonntag, 11. Januar 2009

Jäin rannalle ruikuttamaan (röhimään)

Tänään illalla oli (piti olla) alkuvuoden highlight, kun meillä oli liput yhteen kaupungin kysytyimmistä tilaisuuksista eli ns. vaihtoehtoiseen karnevaali-istuntoon. Se on loistavaa kabareeta, joka vähän niinkuin pilkkaa tätä Kölnin perinteistä karnevaalia ja lippuja sinne saa oikeastaan vain jonottamalla yli yön ennen lippumyynnin aukeamista tai sitten suhteilla ja meillä oli suhteita. Nyyh, enhän minä sinne voinut lähteä röhimään ja jouduin jäämään kotiin. Ystävällinen kaveri laittoi lohdutukseksi takkaan tulen ja istuskelin yläkerrassa ja katsoin Jack Nickolsonin leffan Something's Gotta Give ja yskin ja join kuumaa ja taas yskin.

4 Kommentare:

 1. Oi miten miellyttävä ilta muuten, mutta se yskä :(

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: no joo, olisin kyllä mieluummin ollut ilman yskää siellä Stunksitzungissa

  AntwortenLöschen
 3. Minäkin olen päässyt Kölnin karnevaaleille muutama vuosi sitten, olin koko viikon. Oppilaat vain hyvmähtelevät sille meiningille, eivät usko alkuunkaan.

  Mietin vain, onko tuo se sama kabaree, jossa itsekin sain olla mukana. Kyllä se minusta ainakin 3-4 tuntia kesti. Jaa, mutta eihän nyt ole vielä edes karnevaaliaika.

  AntwortenLöschen
 4. kirlah: kyllä se ns. viides vuodenaika on ainakin alussa vierasta muualta tulleille. Varmaan olit jonkun karnevaaliseuran tilaisuudessa, sillä tuo Stunksitzung on enemmänin paikkakuntalaisille, siinä on niin paljon Lokalkolorit (mitä se on suomeksi?), jota muut ei ymmärrä eikä sinne yleensä viedä vieraita. TV:ssä näytetään yleensä virallinen Prunksitzung ja Stunksitzung on väännös siitä.
  Virallinen karnevaaliaika on kyllä jo meneillään, se alkaa 11.11. kello 11:11 ja kestää laskiaisen jälkeiseen keskiviikkoon.Strassenkarneval alkaa laskiaista edeltävänä torstaina kello 11:11, silloin naiset ottavat vallan ja leikkaavat miehiltä kravatit kaulasta.

  AntwortenLöschen