Mittwoch, 27. Mai 2009

27.5. RitvaOnnittelut Ritvalle Forssaan ja kaikille muillekin Ritvoille♥

P.S. Lähden nyt kampaajalle ja jos en satu ehtimään ajoissa Forssaan, juon nimipäiväkahvit kotona. :)

8 Kommentare:

 1. Ihana kuva, arvaan että kruunupää on Ritva. Tekee mieli juoda nimpparikahvit vaikken taida yhtään Ritvaa tunteakaan...

  AntwortenLöschen
 2. Jahas, Ritvan paiva.
  Mun kaikkien kalyjen aidit on Ritvoja, samoin monen kaverin aidit.
  Yhdympa siis onnitteluihin!

  AntwortenLöschen
 3. Tänään on myös Ingeborgin nimipäivä. Meillä on lähipiirissä kolme Ingeborgia. Onnea siis heille ja Ritvoillekin. Yksi Ritvakin kuuluu sukuun.
  Toivottavasti olit tyytyväinen kampaajalta tultuasi.

  AntwortenLöschen
 4. Minusta on niin kiva, kun seinällä roikkuu suomalainen kalenteri nimipäivineen kaikkineen, vaikka ketään ei tulekaan onnitelleeksi... Ritvoja en tunne, mutta kesäkuussa on monta tuttua nimeä näkyvillä.

  AntwortenLöschen
 5. RouvaHoo: en ehtinyt nimppareille minäkään, Suomi on liian kaukana
  MaaMaa: tunnen jopa Kölnissä yhden Ritvan
  Clarissa: Kappas vaan, ai on Ingeborg tänään kanssa. Ystäväpiiriin kuuluu täällä kaksi saksalaista Ingeborgia, toista kyllä kutsutaan Ingeksi, mutta Saksassahan vain katoliset juhlii nimipäivää ja se onkin niille syntymäpäivää tärkeämpi juhlapäivä, pyhimyksen mukaan kun ovat nimensä saaneet.
  Kampauksesta voi sanoa vasta huomenna jotain, tänään olen liian fiinin näköinen.
  kato nyt tätäkin: netti-Hesarista joskus satun huomaamaan suomalaiset nimipäivät. Teillä Baijerissa varmaan viettävät nimipäiviä, kun ovat katolisia vai? Meillä miehen suku on tosin katolisia myös ja anoppi juhli heinäkuussa Maria-nimeänsä.

  AntwortenLöschen
 6. Minäkin join päiväkahvit ajatellen kaikkia mieleeni tulleita Ritvoja, - ja yllättävän monta muistin tuttavista kuuluisuuksiin asti :-)

  AntwortenLöschen
 7. Nurkkalintu: monta Ritva-nimistä näyttelijää on ainakin olemassa

  AntwortenLöschen
 8. Nimipäivien viettäminen on täälläkin vähentynyt, mutta vanhemmat ihmiset viettävät jonkin verran. Anoppi on pannut meidän lasten suomalaiset nimipäivät muistiin ja muistaa heitä samoin kuin muistaa omia lapsiaan.

  AntwortenLöschen