Sonntag, 10. Mai 2009

Terveisiä Vincentiltä


Terveisiä iloisesta Amsterdamista! Kaupunki oli yhtä kaunis kuin ennenkin, siellä jaksaa käydä vaikka kuinka usein. Lauantai meni Vincent van Gogh-museossa ja illalla söimme loistavan kala-aterian täällä. Sunnuntaina ajelimme auringonpaisteessa kanaalilaivoilla edestakaisin ja ihailimme ihania vanhoja taloja, joita siellä riittää.

10 Kommentare:

 1. Kauniita kuvia kollaasissasi, tuli ihan Amsterdam ikävä. Vietin siellä paljon aikaa vuosisadan alussa ,koska eksä ennen asui siellä ja siellä oli asunto.Ihana kaupunki onkin,liian usein vaan on harmaa ilma siellä.

  AntwortenLöschen
 2. Yaelian: sähän tunnet ihan kaikki paikat! Meillä oli tosi kiva ilma, sininen taivas, mutta ei liian kuuma kanaaleita seilatessa.

  AntwortenLöschen
 3. Kiitos kuvista; sain esimakua Amsterdamin viikonloppua varten :) Varoititko niitä tulostani? ;)

  Mä en ole Amsterdamissa ollutkaan muutakuin Shipholissa ... isäni asui siellä vuoden nuorena miehenä opintovaihdossa.

  Otan tuon ravintolan nimen ylös myös, josko menisimme sinne syömään!

  AntwortenLöschen
 4. MaaMaa: varoitin tietenkin, pistin lyhtypylväisiin lappusia.

  AntwortenLöschen
 5. Tuosta rakennuksesta ei Vincent olisi pitänyt, siitä olen aivan varma, on niin hirveän näköinen. Tässä ei päde sananlasku "Moni kakku päältä kaunis...",päinvastoin taitaa olla.
  Ihania kuvia muuten tuosta kauniista kaupungista.On niin hauskoja muistoja sieltä, että sinne on päästävä ehdottomasti uudestaan.Oli vähällä, että en olisi laittanut mukaan matkahaasteeseen.

  AntwortenLöschen
 6. Clarissa: mistäs tiedät? Jospa Vincent olisikin kehittynyt tuohon suuntaan. Onhan tässä ollut yli sata vuottaa aikaa. (:-

  AntwortenLöschen
 7. *huokaus*

  Vincent museoon tahtoisin minakin... AMsterdamissa kiertelisin parit muutkin museot lapi... Vermeerin taulujakin esimerkiksi... aih!

  Kiva, etta oli kivaa matkalla :))

  AntwortenLöschen
 8. M'man: Baselissa on avattu toinen van Gogh-näyttely,kaipa sitä pitää sinnekin lähteä. Vermeerejä ei ehditty katsella, siellä oli Rikjsmuseumissa sunnuntaiaamuna niin pitkä jono kassalla, että jätettiin. Van Gogh-museossakin oli kamalan täyttä.

  AntwortenLöschen
 9. :D
  "..lyhtypylväisiin lappusia .. "
  ;D
  Olet mainio tyyppi!
  Ihanat hihitykset kutittaa kaulaa, mutta en kehtaa pistää nauruksi kun istun täällä töissä! Ja töissähän ei SAA olla HAUSKAA!

  AntwortenLöschen
 10. MaaMaa: ei töissä olla huvin vuoksi!

  AntwortenLöschen