Freitag, 28. August 2009

Mökittömät

Sukulaisilla Suomessa on nätti mökki Mallasveden rannalla

ja saksalaisilla ystävillä on pieni ja söpö talo Burgundissa

ja Sveitsin serkku on ostamassa tätä loma-asuntoa Provencesta Grassen läheltä

ja saksalaisilla ystävillä on loma-asunto tässä talossa Vierwaldstätter-järven rannalla Sveitsissä

ja työkaverini on just ostanut tämän talon Floridasta

mutta meillä ei ole mökistä tai loma-asunnosta tietoakaan ja siksi lähdemme tänään B&B-majoitukseen Bretagneen ja sitten vielä muutamaksi päiväksi hotelliin.
Au revoir le 6 septembre dans ce théâtre.

Kommentare:

 1. Komeita paikkoja. Mekin asumme samassa mökissä koko vuoden, lähellä merta. B&B-majoitukset ihan hienoja, mukavaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 2. Ihana tuo Mallasveden kesäpaikka, tuon Burgundin talon raput ei minulle sopisi... Me muutettiin 38 vuoden kerrostaloasumisen jalkeen omaan mökkiin kahden meren väliin, suositun lomaseudun laidalle, vielä en ole edes lomamatkoja kaivannut. B&B ollaan matkattu ainakin Irlannissa ja meillä on siitä pelkästään hyviä muistoja.

  Terveisiä Bretagneen ja kivaa reissua!

  AntwortenLöschen
 3. Hannele: ei kai teidän kannata lähteä minnekään siitä omasta paratiisistanne. Kivaa viikonloppua sinnekin!
  Soili: nätti mökki, mutta huono kuva, kun siinä edessä oli mun vuokra-autoni ja rajasin sitä vähän pois ja sen takia mökistäkin osan. Ei sattunut olemaan parempaa digikuvaa.

  AntwortenLöschen
 4. Tres bon voyage...Hmmm,tuo Floridan talo olisi mukava.....

  AntwortenLöschen
 5. Yaelian: merci! Joo, talo olis ihan kiva, neljä makuuhuonetta ja uima-allas ja vaikka mitä ja kun tunnen työkaverin sisustusmaun, siitä tulee varmaan kiva. Ostivat pari kuukautta sitten ja ovat nyt sisustamassa.Antais meille vuokrallekin, halvemmalla kuin normaalihinta, joka on 2000 EUR viikossa, mutta halvempikin hinta on vielä kallis tai pitäis mennä isommalla porukalla. Let's see!

  AntwortenLöschen
 6. Upeita mokkeja sukulaisilla ja tuttavilla!! ...mutta: ei ylospitoa ;) B&B:ssa saa aamiaisen valmiina eteensa, joku petaa sangyn ja siivoaa ja ite saa vain lomailla. Ah!

  ;)

  Nauttikaa breikista ja iloista viikonloppua!!

  AntwortenLöschen
 7. Mukavia lomapäiviä teille Bretagnessa! Täällä sitä vaan otsa hiessä aherretaan töissä valtavan pitkiä viiden tunnin päiviä. Au revoir.

  AntwortenLöschen
 8. MaaMaa: niinhän sen voi nähdäkin, hyvä idea
  Clarissa: Mikä on viiden tunnin työpäivä??? En ole sellaisesta ikinä kuullutkaan. Mutta nyt on viikonloppu, hauskaa sellaista. Tää lähtee nyt TomTomin kanssa autobaanalle Belgian kautta katsomaan Les Ch'tis.(Suosittelen elokuvaa Bienvenue Chez Les Ch'tis)

  AntwortenLöschen
 9. Me ei ainakaan toistaiseksi haluta mitään omaa lomamökkiä tai -asuntoa, käydään mieluummin vähän siellä sun täällä ja ollaan tyytyväisiä vuokramökkeihin ja -asuntoihin. vaihtelu virkistää.

  Hyvää lomaa!

  AntwortenLöschen
 10. Mä sain lievän mökkiallergian viime kesänä, mutta B&B maistuisi.
  Koota vähän toppuuttelen tässä kun olisi ostamassa Marakechistä asuntoa lomakäyttöön (hinnat aika kohdallaan, alle 50.000 Eurolla saisi n.70 neliön ilmastoidunkolmion uudesta kerrostalosta, missä uima-allas pihalla...)
  Mutta mulla on nyt pihaa ja hommaa tässä ihan tarpeeksi ja meri vieressä.

  AntwortenLöschen
 11. Sitä (rahallista) lottovoittoa odotellessa on tyydyttävä vuokramökkeihin. Olen kyllä tainnut jo yhden mökin verran syytää rahaa vuokriin...Nauttikaahan reissuilusta, se on aina kivaa majoituspaikasta riippumatta.

  AntwortenLöschen
 12. Kiva tuo vertailu erilaisten "mökkien" välillä. Itsellämme ei ole kesämökkiä. Talo maalla ja oma iso puutarhatontti käyvät kyllä lomamökistä.

  AntwortenLöschen
 13. Oikein ihanaa matkaa teille! B&B:t tuo kivaa vaihtelua :)

  AntwortenLöschen