Dienstag, 6. Juli 2010

Terveisiä ankkalammelta

12 Kommentare:

  1. Aivan ihana :) Suomenkieli kuulostaa tosi kauniilta tossa videolla! Kopioin sen itselleni... :)

    AntwortenLöschen
  2. Hei, en nae kommenttiani..mutta varastin sulta tan videon. laitoin facebookiin ja lahetin kavereille...aivan ihan...kyyneleet silmissa kuuntelen sita jo monetta kertaa..

    AntwortenLöschen
  3. Voi kun söpöä ja myös liikuttavaa.
    Ensin luulin että tarkoitit otsikolla tätä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Ankkalammikko

    AntwortenLöschen
  4. Oletko Johanna Kurkelan fani?

    Minulle ankkalammesta tulee mieleen "ankdammen"....

    AntwortenLöschen
  5. En valitettavasti saanut ankkalammen esitystä auki, mutta mitäs pienistä. Ehkä taitoni siinä suhteessa ovat aliarvoiset... Never mind.
    Juuri katastin tuota reunassa olevaa taulukkoa, missä suunnitellut matkanne ovat. Loppuviikosta suuntaatte näillä näkymin kohti Sverigeä. Ja Intiakin on marraskuussa ohjelmassanne. Niin sitä pitää. Mennään niin kauan kun päästään ja voidaan ja intoa riittää......

    AntwortenLöschen
  6. Maija: kappas vaan, luulin, ettei kommentit onnistu tänään lainkaan, mutta nyt onnistui. Mene sitten tämän linkin kautta, kannattaa katsoa, se on niin SÖPÖ.
    http://www.youtube.com/watch?v=29HWKanl_aI

    AntwortenLöschen
  7. Clarissa: lähetitkö hevoskyydillä kommenttisi, kun se tuli perille vasta puoli viideltä meidän aikaa??? No ei kai teidän ankkalammikolla ketään noin huonosti kohdella, siellä kaikki vetää yhdestä köydestä, n'est pas?

    AntwortenLöschen
  8. Elämä on julmaa. No oli se vaan söpö ja happy endiksi kai voi sanoa. Johannan ääni sopi hyvin tarinaan.

    AntwortenLöschen
  9. Oho, nyt alkaa kommentit toimia:
    Susa: kopsaa vaan, se on niin söötti
    Helena: et nähnyt Clarissan kommenttia kirjoittaessasi Ankdammenista, kun ei kommentit näkyneet. En edes tunne Johanna Kurkelaa sen paremmin tai siis tunnen äänen oikeastaan vain Tahdon kanssia laulusta Tomi Metsäkedon kanssa ja siinä tykkäsin siitä karheasta äänestä. Tuon videon löysin sattumalta.
    Sirokko: no todellinen happy end oli ja ihana ilme sillä ankalla siinä lopussa kun ui niiden ohi, jotka eivät häntä hyväksyneet

    AntwortenLöschen
  10. En nähnyt Clarissan kommenttia, sillä kirjoittaessani kommentteja oli näkyvillä nolla! Minulla on myös keltainen ankkaheijastin, jonka sain "ankkalampilaisissa" pikkujouluissa lahjaksi - ja vielä oikein runon kera.

    AntwortenLöschen
  11. Helena: vau
    Yaelian: näitkö CSD-postauksessa kuvan, jonka omistin sulle ja anumorchylle?

    AntwortenLöschen