Samstag, 30. April 2011

Kiss me Kate ja vähän muutakin

Fysioterapeutilta saamiini kotitehtäviin kuuluu mm. vahalla muovaileminen, palloilla leikkiminen ja nurjien silmukoiden kutominen ja teen näitä yleensä televisiota katsellessani.

Eipä ollut eilen juuri valinnan varaa ohjelmissa, kun joka kanavalta tuli Kiss me Kate. Nätti ja sympaattinen tyttöhän se Kate on, mutta turhan pitkä lähetys.

Vasen ranteeni on edelleen paksumpi, mutta eilen sain sentään ensimmäistä kertaa lähes kahdeksaan viikkoon laitettua rannekellon käteeni. Lääkäri antoi määräyksen sairaalaan kesäkuun puolivälissä, jolloin kiusallinen titaanilevy kyynärluun puolelta poistetaan.

Sähköpostissa oli tällainen viesti australialaiselta ystävältäni:
Sat down and switched on the TV at a random pay station and there was an
italian cooking show on. Watched for a few minutes whilst having my lunch.
Beautiful scenery in upper Italy, more precisely, Meran, and there, for
about a second, is what I swear must be W
*, coming down the main street.
Is that possible??? I tried to see at the end of the show what year it was
made in, but there was no information. What a coincidence. Never watch that
show.


*Allumies
Ystäväni EI tiennyt, että olimme tammi-helmikuun vaihteessa Meranissa. Olen siis tv-tähden kanssa naimisissa.

TV-tähdellä on ensi viikolla työn puolesta kongressi Berliinissä ja minäpä pääsen siivellä mukaan oikein luksushotelliin. Sillä aikaa kun mies tekee töitä, vaimo voi vähän nauttia pääkaupungissa käymällä museoissa ja last but not least kaupoissa, sillä tässähän ei olla aikoihin shoppailtu kipsitassujen kanssa ja on näkynyt jo jonkinlaisia vieroitusoireita.

P.S. Tuoko sirpaleet onnea? Yhtäkkiä eilen illalla aurinko meni pilveen, taivas musteni ja tuli kamala myrsky. Kylppärin ikkuna ei ilmeisesti ollut ihan oikein saranoistaan kiinni ja aukesi ja pudotti keraamisen kukkaruukun ja lasimaljakon alas lattialle ja ne ottivat mukaan alemmalta hyllyltä Marimekon pussin, jossa oli lääkkeitä. Pussi oli (tietenkin) auki ja lensi vessanpyttyyn, jonka kansi oli (tietenkin) auki ja jouduin käsin onkimaan niitä lääkkeitä sieltä vedestä ja heittämään osan pois. Silloin kun olin leikkauksen jälkeen täysavuton käsivammainen ja tulin sairaalasta kotiin, meidän kaikissa kolmessa vessassa oli pytyn kansi kiinni ja jouduin ne jalalla nostamaan auki, mutta nyt oli kansi tietenkin auki kuten se Marimekon pussikin.

Hauskaa vappua! Tää lähtee nyt pääkaupunkiin ja palaa vasta torstaina.

Kommentare:

 1. Minä olin häiden ajan poissa enkä katsonut,enkä olisi jaksanutkaan katsoa,muuta kuin pari superlyhyttä videota.
  Kiva kuulla että paranimen vaan edistyy ja edistyy:)
  Siis sinulla on kotona ihan oikea TV-stara,aika cool!
  Huh,olipa ketjureaktio kylppärissä myrskyn vuoksi.
  Oikein mukavaa Berliinin-matkaa!

  AntwortenLöschen
 2. Oikein hyvin sopii, että sirpaleet tuovat onnea. Olipa ketjureaktio rysähdys!
  Itse katsoin häät liikutuksen kyynelissä, mietin koko ajan miten surullista oli sulhasen äidin puuttuminen (Diana aina koskettaa, hän oli vain 3 päivää itseäni vanhempi eli olisi täyttänyt 50 tänä kesänä)

  Hyvää matkaa - olehan varovainen!

  AntwortenLöschen
 3. No jopa olikin kohtalokas ketjureaktio. sellasita sattuu, kun sitä ei juuri sillä hetkellä ollenkaan tarvis.
  Minä katselin haat eilen alusta loppuun. Istua nökötin toolilla. Kuten Heljä kirjoitti, oli liikuttavaa, kun Diana ei saanut olla paikalla. Oikein antoisaa shoppailumatkaa ja viihtyisää oloa pääkaupungissa. Minä lähden tyttäreni ja lasten kanssa viikoksi NOrdseelle tuulettumaan.

  AntwortenLöschen
 4. Kivahan sitä häätä oli katsella (poikani Fysioterapeutti ja siitä on meille ollut iloa ja hyötyä, minunkin, eikä ieheni tarvinnut lähteä sairaalaan jonottamaan, kun löi olkapäänsä jäässä pyöräillessään..)

  Kivaa reissua!

  AntwortenLöschen
 5. Olipas sinulla oikea vapunalku! No toivottavasti sait tärkeimmät lääkkeet pelastetuksi. - Minäkin katselin osan noista häistä ja oikea ihminen näytti olevan kuninkaan kartanossa. Nätti pari. Minun vappuni kuluu täällä meidän nurkilla kun pyöräni meni rikki. Täytyy tyytyä apostolin kyytiin, sillä en lähde tuonne vappurytinään autolla, eikä tee mieli metroillakaan ajella. Olehan varovainen, sillä etenkin Kreuzbergissa on aina hulinaa. Iloista vappua ja turvallista Berliinissä oloa. Vilkutellaan jos nähdään.

  AntwortenLöschen
 6. Sepäs sattui! Vaikka minulla ei määräystä olekaan, istuin minäkin sohvalla ja kudoin hamppulangasta tiskirättiä samalla kun katsoin häitä.
  Miksi sen Dianan piti nyt noin kuolla, olisi vaan saanut olla mukana, ajattelin minä, kuten muutkin täällä kommenteissa.

  Teillä on hyvä matka edessä, kun tuli noin paljon sirpaleita!!
  Menettekö tv-tähden kanssa SIIHEN Hotelli Adloniin:) http://www.youtube.com/watch?v=FFEsAEg0HXA
  Mukavaa reissua!

  AntwortenLöschen
 7. Kyllä sirpaleet tietävät onnea, usko pois! Hauskaa matkaa! Ja kateellisena vähän, sillä ei me vaan päästä luksushotelleihin työmatkoilla... Itse pyrin viettämään vapun ulkona puutarhatöissä, nyt kun tuo tauti on toivottavasti selätetty. Jos vaikka saisi terassin kuntoon. Nauti Berliinistä!

  AntwortenLöschen
 8. Joskus on päiviä, jolloin kaikki mahdollinen kommellus ja vastahanka tekee elämästä hankalaa. Sinulla tapahtui kaikki kuin ketjussa!
  Ihanaa matkaa toivottelen Berliiniin, se on minun favorite-kaupunkini ja sinne lähtisin hyppykengässä heti jos vaan... ja aina uudelleen.

  Koko päivän töllötin minäkin häitä. Kauniita ovat, toivottavasti onni kestää. Ainakin mikäli vihkipappien antamista ohjeista opiksi ottavat, näyttää lohdulliselta. Tokko brittihovissa tällä hetkellä muita tiiviisti edelleen naimisissa olevia lie muita kuin Queen Elisabeth ja Philipinsä. Muilla on vaihtoviikot olleet. Dianaa edelleen kaipasin harakan lailla hypähtelevän äitipuoli Camillan tilalle. Mutta nuoripari, eläkööt onnellisina elämänsä loppuun asti.

  AntwortenLöschen
 9. PS. et kai vain Allu mennyt hulinoimaan sinne Berliiniin? Seurasin uutiskuvaa, mutta ei onneksi sinua siellä näkynyt tai olit naamioitunut niin hyvin. :)

  AntwortenLöschen
 10. Et varmaankaan ollut hulinajoukon keskellä. Mutta eipä sinua näkynyt meidän puistossakaan tulppaaneja katselemassa tai tanssiesityksiä seuraamassa. Toivottavasti Berliininoleskelu on/oli antoisa.

  AntwortenLöschen
 11. Minä katselin jonkin aikaa ja virkkasin viime vuonna aloittamaani kesäneuletta. Jos vaikka saisin valmniiksi kesäksi 2012...

  AntwortenLöschen
 12. Meni haat, meni vappu ja elama jatkuu.
  Hienoa kun katesi kuntoutuvat ja voit jo jotain tehdakin.
  Meillakin kay Murphy joskus kylassa :)

  AntwortenLöschen
 13. Pikaista kuntoutumista ranteillesi, varmasti ollut hankalaa.
  Täällä jäi häät välistä, pitäisiköhän etsiä netistä pätkiä nyt jäljestäpäin :)
  Kurkkaa blogiini, siellä odottaa pokaali sinua.

  AntwortenLöschen
 14. Minà kyllà tuijotin juhlahumua oikein urakalla. Onpas teillà paljon onnea tulossa, koska tuli noin paljon sirpaleita. Ja ettà oikein julkkiskokin vaimo. Kerrohan maukkaita terveisà. Ja tervetuloa maistelemaan tàmàn seudun herkkuja.

  AntwortenLöschen
 15. Kiitos kommenteista ja terveisiä Berliinistä, palasimme tänään.

  AntwortenLöschen
 16. Matka meni varmaan hyvin, mutta et kai nyt vaan kylmettynyt?

  AntwortenLöschen
 17. Ihan mieletön sattuma että ystäväsi Australiassa näki miehesi vilauksella telkkarista tuollalailla!!!! Hui!!! Kylmät väreet! :))))

  Tyypillistä Murphyn lakia tuo lääkepussi vs. vessanpönttö -episodi ... :/ Onneksi sait pelastettua suurimman osan, ja vessa sentään vedetty ? ;)

  Tottakai sirpaleet tuo onnea!!! ;D

  AntwortenLöschen