Mittwoch, 20. April 2011

Neljännen kansion neljäs

Neljäs kansio sattuikin nyt olemaan ihan o.k. tähän tarkoitukseen ja sen neljäs kuvakin on sellainen, ettei tarvitse sensuroida. Kuva esittää iltataivasta hotelli Mena Housen pihalla, taustalla yksi Gizeh-pyramideista. Olimme saapuneet hämärässä hotelliin - se oli ensimmäinen ilta Egyptissä - ja lähdimme ulkokautta illalliselle hotellin ravintolaan ja siinä yhtäkkiä tajusimme, että pyramidit ovatkin ihan lähellä. Mena House rakennettiin v. 1869 Suezin kanavan vihkiäisjuhlien kunniavieraita varten ja siellä on asunut moni tunnettu henkilö, mm. Agatha Christie ja sitten vuonna 2009 minä.

Kommentare:

 1. Vaikuttava kuva! Sain itsekin tämän haasteen. Oma vanha koneeni on nyt telakalla, mutta siirrettävällä kovalevyllä on vuoden 2003 kuvia, pitäisi tarkastaa, että mitä siellä on.

  AntwortenLöschen
 2. Hieno kuva.Etenkin värit tuossa ovat hienot!

  AntwortenLöschen
 3. Katja: oli hyvä tuuri, kun olin laittanut kuvan nimen saksaksi ja se alkoi a-kirjaimella (Abendhimmel) ja oli siksi siinä neljäntenä kuvana. Iltataivas-nimellä se olisi ollut jossain taaempamana.
  Yaelian: se oli yhteensä aika mahtava näky, varsinkin kun en ollut osannut odottaa näkeväni pyramidia

  AntwortenLöschen
 4. Harvemmin näkee illalla otettuja kuvia Gizan pyramideista. Hieno valaistus!

  Gizan pyramidit ovat mahtava kokemus, alueella tuntee oman pienuutensa. Sfinksi on tietysti oma lukunsa.

  Egypti ja maaliskuu 2009 tulee väistämättä mieleen. Tulee myös mieleen, että olimme niitä harvoja, jotka emme saaneet vatsatautia. Johtunee siitä, että koskaan ennen en ollut pessyt käsiä niin perusteellisesti kuin juuri tuolla matkalla. Käsidesiä käytän työssä päivittäin, mutta tuolla matkalla kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Taisinpa taas rönsyillä!

  AntwortenLöschen
 5. Marjatta: sfinksistä on vain päivällä otettuja kuvia kansiossani. Mekään ei saatu vatsatautia, mutta syödäänkin matkoilla aina perussuomalaisia maitohappobakteereja profylaksina (apua, onko suomen kielessä tollaista sanaa?). Täällä oli muuten nyt sairaalassa jokaisen potilashuoneen oven vieressä käsidesilaite ja hoitajat jatkuvasti desinfioivat käsiään.

  AntwortenLöschen
 6. No hieno kuva täällä odottikin, aivan upea taideteos!
  Oliko Mena Housessa v.2009 140-vuotisjuhlat ja Allu kutsuttu kunniavieraaksi:)

  AntwortenLöschen
 7. Clarissa: en voi kertoa --> vaitiolovelvollisuus, you understand. ettei synny kateutta. voi, nyt muistuikin mieleen, että pitää kiireesti lähettää pääsiäiskortti Hosnille.

  AntwortenLöschen
 8. Olipa hieno neljännen kansion neljäs kuva. Todellakin.

  AntwortenLöschen
 9. Ihananvärinen tausta! (Minun neljännen kansion neljäs on ollut jo esillä, ja kun ei ole tarvetta siivoilla kansioita, niin tähän haasteeseen en voi vastata.)

  AntwortenLöschen
 10. Sira: sattumalta, kun oli saksaksi nimet ja aakkosjärjestyksessä kuvat, järjestys kun vaihtelee
  kato nyt tätäkin: mullakin oli onni, että olin laittanut joku aika sitten ihmeellisen aaa-kansion ja nyt tuli toi neljänneks
  Helena: on se, vaikka itse sanonkin

  AntwortenLöschen
 11. Tosi hieno kuva sattui osumaan haasteeseen! WOW!

  AntwortenLöschen