Sonntag, 3. April 2011

No onkos tullut kesä?

Eilen oli +25C, mutta kalenteri kyllä sanoo, että on vasta alkukevät ja sitä sanoo myös torikadun varrella oleva magnolia

ja torikauppiaan parsa

Kommentare:

 1. Pitänee lähteä sinne nauttimaan keväästä ja parsoista. On täällkin kevät, sillä silmät ja nenä vuotavat - allergialääkkeestä huolimatta. Mukavaa sunnuntaita!

  AntwortenLöschen
 2. Ihanaa ja kaunista!

  Mitä parhainta sunnuntaita!

  AntwortenLöschen
 3. Voi miten kaunista ja tuollaista namia jo.

  AntwortenLöschen
 4. Täällä etelässäkin kukkii. Ja aurinko paistaa niin, että piti lähteä mahdollisimman aikaisin lenkille. Huomiseksi luvassa sadetta.

  AntwortenLöschen
 5. No, on näköjään ainakin hyvää vauhtia tulossa kesä sinne! Me mietimme mieheni kanssa matkaa jonnekin Keski-Eurooppaan toukokuussa, vaikka paras matkustusajankohta taitaisi olla juuri nyt. :)

  AntwortenLöschen
 6. Kai tämä jonkinlainen kevään alku on, kun sataa ja sataa. On sitä jo odotettukin, kun ei aurinko tuntunut auttavan lumien sulattamisessa.
  Nyt ei auta muu kuin odotella ja katsella ihaillen keväisiä kuvia esimerkiksi täällä sinun luonasi.

  AntwortenLöschen
 7. Berliini on puhjennut kukkaan. Myös kotikatumme mantelipuut ovat kukista vaaleanpunaisina. Meilläkin mittari näyttää 25 astetta.

  AntwortenLöschen
 8. Ihanat säät teillä ,ihan kuin meillä;D

  AntwortenLöschen
 9. Helena: parsa on ollut tosi herkullista
  Daisy o Carl: kiva kun kommentoit. Kyllä se kevät sinnekin vielä tulee ja kesä myös
  Marjatta: tuli mieleen On kesän kirkas huomen ja suvisunnuntai
  Hannele: mahtavan herkullista se parsa
  kato nyt tätäkin: lämpötila laski, mutta keskiviikoks luvattiin taas +24C
  Katja: voi se toukokuukin olla ihan kiva kuukausi, mutta sitä ei kyllä koskaan tiedä etukäteen. Tervetuloa vaan tänne keski-Eurooppaan. Voin opastaa Kölnissä.
  Clarissa: kyllä se lumi juhannukseen mennessä sulaa. Heinäelokuun vaihteessa on sitten kriittistä aikaa teillä sään suhteen, sillä olen silloin viikon Suomessa, mikä takaa viileän ja sateisen sään.
  Sira: etelästä taitaa tulla huonompaa ilmaa. Vapun aikoihin saisi Berliinissä olla kaunista, sillä saatan tulla sinne, kun miehellä on siellä parin päivän Tagung vapun jälkeisellä viikolla.
  Yaelian: tänään on harmaata ja luvassa vain +15C

  AntwortenLöschen
 10. No niin, nyt täällä sataa. Mutta kyllä vappuna taas paistaa. Joten tervetuloa tänne pääkaupungin hulinaan.

  AntwortenLöschen
 11. Olisin nyt siellä edullinen tapaus, sillä söisin vain parsaa.

  AntwortenLöschen
 12. Leena: sitähän mekin syötiin koko viikonloppu eli ensin lauantaina synttäreillä neljän parsalajin meny ja eilen illalla kotona. Harmi, kun Allumies lähti tänään Berliiniin eikä ole kuorimassa parsaa eli mun on pakko syödä jotain muuta.

  AntwortenLöschen
 13. Ihanaa kun on kevät ja puut, pensaat ja penkit kukassa, linnut laulaa ja aurinko porottaa. Ei voi muutaku vähän rallatella mennessään :)

  AntwortenLöschen