Samstag, 21. Mai 2011

Pokaali

Sain joku aika sitten 5ennieltä tämän upean pokaalin ja pyynnön julkaista kahdeksan ominaisuutta itsestäni ja kyllähän niitä omituisuuksia riittää edelleenkin:
1. En muista, kuka oli murhaaja viime vuonna lukemassani dekkarissa, mutta latinan prepositiot ovat edelleenkin muistissa. Ante, apud, ad, adversum......
2. Tykkään arvata mukana tietokilpailuissa. Lapsuudessani kuunneltiin isän kanssa radiosta Viisasten kerhoa ja nykyään katson telkasta Saksan versioita Tahdotko miljonääriksi, jossa on tosi sanavalmis moderaattori.
3. Kun pysähdyn polkupyörällä, hyppään aina alas satulasta enkä jää istumaan kuten jotkut muut (miehet?) tekee.
4. Aloin juomaan kahvia vasta 30 vuotiaana.
5. Minulla on yli 50 keittokirjaa ja viisi paksua mappia irtoreseptejä, jotka on - ihme kyllä - hyvin järjestyksessä teemojen mukaan.
6. Olen pikkutytöstä lähtien tykännyt matkustella. Olen käynyt 36 eri maassa, mutta valitettavasti en koskaan Irlannissa (shame on me) tai Keski- ja Etelä-Amerikassa.
7. Tykkään jäätelöstä ja olen päättänyt, että syön sitä aina kun mieli tekee enkä ajattele sitä syödessä koskaan kaloreita.
8. Rakastan parsaa ja lähdenkin nyt sitä ostamaan. Toivottavasti ehdimme syödä sen ennenkuin se täksi päiväksi ennustettu maailmanloppu tulee.

Annan pokaalin eteenpäin kaikille kommentoijilleni. Kiirehtikää tekemään ennenkuin se maailmanloppu tulee!

Kommentare:

 1. keittokirjat on kivoja, en ole laskenut..

  AntwortenLöschen
 2. No sillä lailla, nyt sait taas yhden pokaalin lisää sinne KIRJAhyllyyn:))Onnea!
  Täällä ei enää tule miljonäärikilpailua, jota oli kiva seurata. Hotelleissakin siellä saksankielisissä maissa katsoimme, kun Günther Jauch? juonsi sitä hauskasti. Oi, Viisasten kerho, muistan! Ota tai jätä oli myös hyvä.

  Kun tässä saa hosua kuin viimeistä päivää, että ehtisi saada kaiken valmiiksi, jää tuo hieno pokaali nyt ottamatta vastaan. Kiitti vaan.

  AntwortenLöschen
 3. Hannele: joo ja niitä voi aina vain ostaa lisää
  Clarissa: katso nyt nopeasti ennenkuin maailma loppuu (tai lähetys tulee maksulliseksi) viime maanantainen saksalainen lähetys, jossa torikauppias voitti puoli miljoonaa.
  http://rtl-now.rtl.de/wwm.php?film_id=39225&player=1&season=0

  AntwortenLöschen
 4. Ja katso mikä t-paita sillä perunakauppiaalla on päällään: siinä lukee Eläkeläiset, on niiden fani

  AntwortenLöschen
 5. Minulla on yksi keittokirja kouluaikojen perua ja sekin kateissa. Mutta eihän sillä nyt enää ole merkitystä... olin vallan unhtanut maailmanlopun! Meillä jo sataa vettä, siitä se alkaa..

  AntwortenLöschen
 6. Nyt suutuin, tätä en sulata: Entschuldigung - Fehler: 1
  Einige Videos unseres Angebotes können wir aus rechtlichen Gründen nicht in allen Ländern außerhalb Deutschlands zur Verfügung stellen. Das von Ihnen gewünschte Video gehört leider dazu.
  Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis!
  Ehkä löydän jonkun toisen tien tuonne.

  AntwortenLöschen
 7. Clarissa: no voi harmi, se on sitten sama kuin mulle usein käy Ylen Areenan kanssa. Ei kai sinne sitten pääse www.rtl.de kauttakaan.

  AntwortenLöschen
 8. Onneksi sinä ehdit tehdä ennen maailmanloppua :) :)
  Hyvä päätös jäätelön suhteen!!

  AntwortenLöschen
 9. Aika paljon löysin samaa itsessäni kuin näissä sinun kohdissasi:Tykkään tietokilpailuista ja arvaamisesta,omistan hurjasti keittokirjoja ja rakastan matkustelua,ja parsaakin tietysti.Oikein herkullisia parsaisia hetkiä!

  AntwortenLöschen
 10. Mulla on vain yksi keittokirja ja senkin olen vitsillä saanut lahjaksi...en oikein ole keittiön kuningatar :) Kateellisena aina katselenkin Allun keittiön tuotoksia sekä kauniita kattauksia.

  AntwortenLöschen
 11. Onpas sulla paljon keittokirjoja ja hyvà tuo jàdeidea...màki rakastan sità ja otan aina ku mahollista :D

  AntwortenLöschen
 12. 5ennie: joo, jätskiä kannattaa nauttia. Vesi suussa aina luen, miten te käytte teidän jätskifarmilla.
  Susadim: minä en osannut parikymppisenä keittää muuta kuin vettä
  Ciacy: oikein teet jätskin kanssa

  AntwortenLöschen
 13. Keitto- ja runokirjat ovat aarteitani, myös puutarhakirjat ja matkaoppaat.

  Keittokirjojen ostoa yritän hillitä, sillä ruokaohjeita on lehdissä ja netissä. Sinä onnellinen, joka olet järjestänyt kansioihin irto-ohjeet. Saksalainen täsmällisyys lienee tarttunut tai sitten olet sitä geeneiltäsi.

  Matkoille olen aina valmis lähtemään, tänä vuonna on vain peruutuksia. Parasta käytyä matkakohdetta olisi vaikea nimetä, ehkä Ranska tai Kreikka. Egypti oli huikea kokemus.

  Ei sitä maailmanloppua tullutkaan, ei onneksi.

  Hyvää sunnuntaita!

  AntwortenLöschen
 14. Marjatta: jostain ihmeen syystä olen laittanut kaikki irtoreseptit kansioihin teemojen mukaan, eihän sieltä muuten mitään löytyisikään. Matkaoppaita on täälläkin hyllyt täynnä ja uusia tulee lisää.Ranska on ihana matkakohde ja mekin ollaan tänä vuonna menossa, ilmeisesti kaksikin kertaa, mutta ensin viikon päästä pyöräilemään Provenceen. Hauskaa viikonloppua Hämeeseen!

  AntwortenLöschen
 15. Heti silmä iski kutoseen. Kun käpälät ovat kunnossa Allu istuu koneeseen, jonka suuntana on Irlanti. Me Heljän kanssa pidämme sinusta huolta. Allu-mieskin saa tulla!
  Nyt kuin on kuningatar ja kohta Obama hoideltu alta, niin sitten on Mrs Allun vuoro!

  AntwortenLöschen
 16. Vihreätniityt: tosi häpeä, ettei ole tullut käytyä. Allumies on käynyt jollain incentive-matkalla ja tuli takaisin whisky-diplomin kanssa, vaikka ei tykkää yhtään whiskysta. Olen joskus ajatellut, että jos jonkun tyttökaverin kanssa ottais halpalennon Dubliniin.

  AntwortenLöschen
 17. Kun ranteesi vahvistuvat voit treenata tuolla pokaalilla niitä Suomen Leijonien liikkeitä. Tämä pokaalisi varmaan kestää pokaalilla tuulettamisen, mitä ei tuo MM-pokaalin kopio kestänyt, vaan se jouduttiin jo korjaamaan.

  Ah, parsaa...

  AntwortenLöschen
 18. Helena: oli hyvää se parsa, mikset tullut syömään, olis riittänyt sullekin

  AntwortenLöschen
 19. Mä aina sillon tällön syön jäätelöä päivälliseksi ... :D :D Aikuisena saa onneksi itse päättää! ;D

  AntwortenLöschen
 20. MaaMaa: no en ole vielä päivälliseksi testannut, pitänee kokeilla

  AntwortenLöschen