Freitag, 15. Juli 2011

Viikonloppuna

 on Allumiehen vanhojen (ekan työpaikan) työkavereiden + vaimojen tapaaminen täällä

ihan lähellä tätä. Kiva kiva!
Hauskaa viikonloppua!

Kommentare:

 1. Oikein mukavaa viikonloppua koko porukalle!

  Oma kesäni menee toipuessa, mutta täältä noustaan vielä. Kaikesta huolimatta ilo käväistä koneella, vaikka pitkiä istumalupia ei olekaan.

  AntwortenLöschen
 2. kiva reissata, vaikka mä kotiihminen :)

  AntwortenLöschen
 3. Paljon hauskoja hetkiä viikonloppuna.Tuollaiset vanhojen ystävien/kolleegoiden tapaamiset ovat kiinnostavia.

  AntwortenLöschen
 4. Nyt aivan tàysin postauksesta poiketen, mutta huomasin ettà sun blogin B logon kohdalla mun blogilistalla oli aivan iiiiihana sydàn....màki haluun! Kuinka ihmeessà sà sen teit? Oikein hyvàà viikonloppua :D

  AntwortenLöschen
 5. Hauskaa viikonloppua Hampurissa. Tuo kuva on tutun näköinen - tuli mieleen vuosi kivi ja kirves, kun olin tuossa ihan lähistöllä Jugendherbergessä pari yötä matkalla takaisin Suomeen. Muistan nuo hienot näköalat.

  AntwortenLöschen
 6. Mukavaa viikonloppua! Minullakin on hyvät muistot Hampurin reissusta noin 8 vuotta sitten.

  AntwortenLöschen
 7. hi allu, wirklich sueß die Kleine. mein Kleiner ist letztes Wochenende zu seiner Freundin gezogen. Ist schon komisch, so ein fast leeres Zimmer. Aber dafür kommt julian Anfang August für 5 Wochen. So ist immer irgendwas los.Was macht Maria ? Hat sie schon gänzlich den Kopf verloren? Wir müssen unbedingt mal telefonieren. Lg Erika

  AntwortenLöschen
 8. Marjatta: harmi, jos joudut kesällä sairastamaan/yrittämään toipua. Ystäväni päätti mennä vasta lokakuussa leikkaukseen, ettei kesä mene hukkaan ja kun jotenkin vielä kestää kipua. Harmi, ettet saa istua, aika kuluisi mukavammin.
  Hannele: kyllä mä kotonakin tykkään, mutta matkustelu on kyllä intohimo
  Maija: oli tosi kiva taas, ne on kaikki niin mukavia ihmisiä
  Ciacy: tee näin -> design -> favicon (se on navbarin yllä vasemmalla) -> edit ja siihen lataat kuvan, esimerkiksi sydämen. Sen pitää olla vaan kamalan pieni, mulla oli kai 32x32. Jos tarviit sen sydämen, lähetä meili allu(at)hotmail.de ja lähetän sulle sen kuva eikä sun tarvi alkaa itse kokeilemaan.
  Clarissa: saman retkeilymajan ovea olen minäkin muistaakseni kolkutellut. Paikat on kyllä St.Paulissa kovasti muuttuneet, ei uskoisi samaksi kuin silloin.
  Yaelian: Hampuri on yksi niitä kaupunkeja, jossa voisin asua.
  Erika: wow, ist der Kleene weg! Maria ist mal so, mal so, mehr in Richtung wirr.

  AntwortenLöschen
 9. Allu, minulla ei ollut vaihtoehtoa. Olen siis toipumussa leikkauksesta ja kohti parempia aikoja menossa.

  AntwortenLöschen
 10. Marjatta: joo, kyllä arvasin, että oli kiire leikata. Ystäväni pystyy vielä odottamaan syksyyn. Pidän peukkuja, että paranet yhtä hienosti kuin mun ranteet.

  AntwortenLöschen
 11. Voi kiitos. En tiennytkààn ettà noita kuvia voi tolleen vaan latailla, siistii! Ei tarvitse laittaa sydàntà...mà etin jotain kivaa, vaikka sydàn olis kyl ehkà melki kaikista kivoin. Saas nàhà mità keksin :D

  AntwortenLöschen