Samstag, 11. Februar 2012

Veskahaaste

Yaelian appelsiinipuun alta haastoi näyttämään käsilaukun sisällön. Olen tainnut tehdän tämän joskus aikaisemminkin, mutta näytetään nyt tämänhetkinen tilanne:

Marimekon pussista löytyi : kampa, peili, rillienputsauslappu, Tic-Tac piparminttupastilleja, Ibuprofenia, Moleskine-vihko, kuulakärkikynä, huulirasvaa, käsivoidetta (talvella kuivat kädet), magnesiumia, paperinenäliinoja ja takista irronnut ja uudelleen laittamatta jättänyt Eero Aarnion poniheijastin.


Sen lisäksi laukussa on avainnippu, jossa on kodin ja autotallin avain ja Nespresso-kaupan asiakaskortti sekä lompakko

ja tämän lompakon hyvä puoli on, että siinä on erilaisille kolikoille omat lokeronsa ja pieni lokero, johon voi laittaa ostoskärryjen chipin (se vihreä).

Ja traraa: nämä kaikki tavarat plus toinen muistikirja ja kännykkä tulevat Tintamarin Vip One Bag in Bagiin ja sen voi laittaa sitten eri käsilaukkuihin. Purrfect!

Napatkaa meemi matkaan!

21 Kommentare:

 1. Ciacy: www.fossil.de, suosittelen

  AntwortenLöschen
 2. Kassialma täällä, hei! Vaarallista näyttää minulle tuollaisia hienoja bag in bagejä ja _varsinkin_lompakoita, jotka toimivat noin hyvin.

  AntwortenLöschen
 3. Clarissa: bag in bag on kätevä, jos haluaa vaihtaa laukkuja kuten minä teen. Sinähän osaisit varmaan ommella sellaisen itsekin jostain vahvemmasta kankaasta.

  AntwortenLöschen
 4. Minulla on kyllä jo sellainen ruma, mutta toki kätevä bag in bag.

  AntwortenLöschen
 5. Bin begeistert von der Innentasche, werde mir sofort sowas zulegen, laufe immer mit dem gleichen Rucksack rum, weil ich zu faul bin umzupacken und auch Sorge habe, was Wichtiges zu vergessen.
  Wieso bin ich eigentlich nicht selbst auf so eine einfache Idee gekommen?
  Danke, Allu

  AntwortenLöschen
 6. maliz: bitte (oder gerne wie es heute heisst). Wenn du bestellst, bitte achte auf die Größe, es gibt auch (zu) kleine. Ich weiss nicht, welche Größe der Amazon-link zeigt, wollte nur das Foto zeigen.

  AntwortenLöschen
 7. No sun kassistas löytyy jos jonkin moista; ei ole niin tyhjä kuin Englannin kuningattaren kassi.
  Minkähän kassin minä tyhjentäisin? Niissä sitä vasta "törkyä" on. Ja tavarat lentelevät kassista toiseen ja reppuun jne.

  AntwortenLöschen
 8. Olipa kiva nähdä sinunkin laukkusi:) Ja kätevästi tavarat pussukassa,jonka sitten voi laittaa tuohon kivaan Tintamari-laukkuun:) Minunkin lompakko on sellainen,missä on monta taskua;D

  AntwortenLöschen
 9. Sira: Lisbethillä taitaa olla käsilaukku mukana, mutta ihmettelin tuossa esimerkiksi Merkeliä, että hänellä ei ollut minkäänlaista laukkua. Minun alkaisi taatusti nenä vuotamaan ja tarttisin paperinenäliinaa.
  Yaelian: parempi laittaa kaikki roinat pussukkaan

  AntwortenLöschen
 10. Ahaa, sinullakin on laukkukierrettävä pussukka, niin minullakin. Kaikki kamamäärä on helpompaa siirtää kerralla laukusta toiseen kuin jokainen (tarpeetonkin) tavara yksitellen.

  AntwortenLöschen
 11. BLOGitse: kätevä, kun vaihtaa laukkua. Aurinkoista säätä sinne etelään.

  AntwortenLöschen
 12. Tuommoisen lompakon minäkin haluaisin, jossa on eri kolikoille omat taskunsa. Ihana! Kiva nähdä veskasi sisältö. :-)

  AntwortenLöschen
 13. Hippu: joo, se on kätevä, kun on niin paljon erilaisia kolikoita

  AntwortenLöschen
 14. Hitsi kun tuo bag in bag on kätevä. Taidan siirtyä siihen, kun kamoja vekslaa laukusta reppuun tai takasin niin aina jotain tärkeää on vaarassa jäädä.

  AntwortenLöschen
 15. mä ton tehnyt, mut näytin roskatkin ;)

  AntwortenLöschen
 16. P.S.
  eiks nykyään kortilla makseta ilman kolikoita..

  AntwortenLöschen
 17. Helena: kätsy on
  Hannele: ehei, ei Saksassa niin vaan aina kortilla makseta ja täällä on vielä yhden ja kahden centinkin kolikoita, joita vihaan sydämeni pohjasta. Ihmettelen aina Suomessa, kun maksavat kortilla yhden juomankin, täällä on usein joku minimiraja kortilla maksuun.

  AntwortenLöschen
 18. Allu, meillä on presiis samanväriset lompakot, mutta minulla on vain pienempi...se varmaan kertoo jotain;-)

  Juu, ei Suomessa melkein tajuta, jos kassalla alkaa etenkin marketissa maksaa rahalla. Kaikki käyttävät korttia vaikka kahvilassa.

  Kuvasin tämän jo, mutta vielä ei ole aika.

  AntwortenLöschen
 19. Leena: ei se koko ole tärkeä vaan se sisältö :-))

  AntwortenLöschen
 20. Ihanassa järjestyksessä kaikki kun on tuo 'bag-in-bag'. Mäkin olen harkinnut sellaisen ostamista, niin helposti vaihtaa käsilaukusta toiseen. Ja sitten voi käyttää niitä muutamia taskuttomia käsilaukkuja myös :)

  mulla tulee myös käsilaukunpaljastuspostaus (kiva sana!) viikolla -- on jo ajastettu julkaisu ;)

  AntwortenLöschen