Donnerstag, 21. Juni 2012

Postia

Posteljooni toi paketin, jossa oli kaksi kirjaa♥ Oliskohan tämän vuoden toiselle puoliskolle tiedossa jotain kivaa?

22 Kommentare:

 1. Antworten
  1. Wow, en tiennytkään, että puhut vietnamiakin,chapeau!

   Löschen
  2. Joo, "opinhan" minä tuon kielen, kun olimme ystäväperheenä jonkin aikaa vietnaminpakolaisille.

   Löschen
  3. Oi, mielenkiintoista, tee siitä postaus.

   Löschen
 2. Taitaa sulla olla taas matkoja tiedossa, kun tuollaisia kirjoja lueskelet.
  Hauskaa Juhannusta, jos sellaista vietät! Ei niitä aikanaan tullut pahemmin vietettyä. Nyt kyllä joka vuosi ollaan järvellä ja ensi viikolla lähetään taas Äimälään, niin kuin aina Juhannuksen jälkeen.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä ei tiedetä juhannuksesta mitään, kaikki vaan odottaa innolla huomista Saksa-Kreikka futismatsia. Meillä ei ilmeisesti katsota edes sitä, kun tulee illallisvieras.
   Etelä-Äimälässä oli muuten telkkä tehnyt pesän saunan savupiippuun. Hauskaa juhannusta!

   Löschen
 3. Vietnamiin mielisin minäkin, mutta lentomatka on liian pitkä mun takalistolle ja hermoille. Postauksia aloin jo odottamaan, joten varannet matkan pian :D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Matka on jo buukattu, lokakuun lopussa 19 päivää. Saat vielä vähän odottaa.

   Löschen
 4. Tuo kirja Englannista näyttää kivalta :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se on ihan uusi ja hyviä kokemuksia on tuon kustantajan matkakirjoista.

   Löschen
 5. Mihin päin tuo vasemmanpuoleinen kirja vie?

  Onko teillä teemaan sopiva tarjoilu ja punamustakulta-kattaus? ;-)

  AntwortenLöschen
 6. Ei ole vielä päätetty. Tai ensin ajattelin Yorkia, se on joku nuoruuden haave, mutta toisaalta aika pitkä matka, pitäis kai lentää Manchesteriin. Ehkä kuitenkin vaan autolla Eurotunnelin kautta ja sitten vaikka Bath, Bristol, Oxford tms. Olen ollut vain kaksi kertaa Englannissa, en tunne sitä lainkaan, joten katsottavaa olisi vaikka kuinka.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olin Bristolissa pari vuotta sitten (työmatka), en saanut oikein mitään otetta siitä kaupungista, olihan siellä hieno silta, Clifton Suspension Bridge - ja just silloin Turun Myllysilta romahti. Ja se ss Great Britain oli hieno museo(laiva). Kävimme sieltä Stonehengessä ja bongasimme matkalla niitä valkoisia hevosia. Bath vaikutti mukavalta paikalta, mutta ei valitettavasti ollut aikaa.

   Löschen
  2. Allumies on kanssa ollut Bristolissa työmatkalla ja yhdessä me on käyty Stonehengessä, mutta olen kyllä muuten ihan avuton Britannian tuntija ja Irlantikin on käymättä.

   Löschen
  3. Irlanti on ihana, sen yhden kaksiviikkoisen työreissun perusteella! Skotlantiinkin haluaisin ja Irlantiin toisen kerran, ennen kaikkea Aran-saarelle. Teillä on kiva kun voitte vuokrata auton, jos ette sinne jo mene autolla, pääsee helpommin kuin yleisillä.

   Löschen
  4. Skotlannissa olin vain sen viikonlopun, kun se yksi äijä tunkeutui mun huoneeseen, vieläkin alkaa sydän jyskyttää, kun sitä ajattelen. Aran saari ei sano mulle mitään, taas yksi monista sivistysaukoistani. Ai, se ei olekaan genetiivi, niitä on useampia. En kyllä ole muutenkaan mikään himo saarien suhteen.

   Löschen
 7. Vietnamiin minäkin haluaisin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mun toivelistalla ollut pitkään, nyt näyttää toteutuvan.

   Löschen
  2. Piti vielä kysyä, että milloin lähdet Suomeen??

   Löschen
 8. Jeee, ihanaa että toive toteutuu ja pääset Vietnamiin!
  Minne sinne, ja milloin?

  Mulla on jo taas kova hinku Aasiaan ... mutta tod. näk. teemme syksyllä matkan pitkästä aikaa Ameriikan-mantereelle, ja 'säästetään' Aasiaa keväälle..

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Lokamarraskuun vaihteessa mennään ja nähdään Hanoi, Lao Cai/ Sa Pa, Halong bay, Saigon ja vaikka mitä, matka kestää 19 päivää.

   Löschen