Freitag, 1. März 2013

Favourite Photo Friday


Menojalka vipattaa.

(kuva Barcelonasta)

Kommentare:

 1. Tuosta kuvasta minulle tuli mieleen ensimmäinen Saksan matkani, kun matkalaukkuni jäi junaan ja tuli sitten myöhemmin matkanpääasemalle. Minun piti käydä tunnistamassa omani. Laukkuja oli siinä missä tuossa kuvassakin. Oi niitä aikoja...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oi, olisin varmaan ollut ihan paniikissa!

   Löschen
  2. No vähän meinas ollakin paniikkia, kun en nähnyt omaa laukkuani joukossa. Mutta olivat sen käärineet ruskeaan pakettipaperiin, joten en voinut tunnistaakaan laukkuani. siitä oli katkennut kantohihna ja olivat kyllä sisällönkin tarkastaneen. Kaikki oli kuitenkin tallessa.

   Löschen
 2. Kuva sai hyvälle tuulelle. Monet käyttävät vanhoja matkalaukkuja sisustukseen. Myös minulla matkalaukku on usein myös sisustuselementtinä [keskellä eteisen lattiaa]. Matkalaukun purkaminen voi kestää päiviä...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hyvä idea, taidankin sivistää Allumiestä, että se purkamaton matkalaukku kuuluu sisustukseen. Inhoan nimittäin sitä purkamista.
   Harmittaa, että ei ole enää isän vanhaa matkalaukkua tallella. Hän matkusteli paljon ulkomailla ja lähes joka hotellista sai siihen aikaan sellaisen tarran matkalaukkuun.

   Löschen
  2. Voit myös tilata minut stailaamaan kotiasi, ihan sopuhintaan.

   Löschen
  3. Tervetuloa vaan, jos hinta on o.k.

   Löschen
  4. vahinko ettet säästänyt isäsi laukkua!

   Löschen
  5. On todella harmi, sillä siinä oli aika eksoottisia tarroja.

   Löschen
 3. Ich hab noch einen Koffer in Berlin......mikähän noista se olisi?
  Meillä on just Bilderbuchwetter, pitää lähteä kameran kanssa luontoon.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Lähetä sitä aurinkoa tännekin. Tämä talvi on ollut kaikkien aikojen säätilamuistiinpanojen vähäaurinkoisin. Viikonlopuksi on ehkä luvassa parempaa.

   Löschen
 4. Minä ajattelin ihan koti-iltaa :)

  AntwortenLöschen
 5. Onko matkoja tiedossa, vaan vain toiveissa?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sekä että. Nyt parhaillaan suunnitellaan konkreettisesti kesäheinäkuun vaihteeseen automatkaa Itävallan kautta Sloveniaan ja sieltä Italian kautta takaisin. Mutta sitä ennen on Elsass, Helsinki, Berliini.....

   Löschen
 6. Minne suuntaan se vipattava jalka osoittaa?
  Niin hauskan näköinen pino. Näin, että joku on vienyt sinne kolme meidän matkalaukkua: oikealla puolelle toinen ylhäältä päin on minun hieno matkalaukkuni vuodelta 1970, keskellä 7. laukku on farfarin ja vasemmalla tuo 7. on vielä vanhempi ja se on koristeena eteisessä vanhan urkuharmonin vieressä. (Ei tarvittu nyt Helenan stailausapua)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Vastasin jo Minelle. Tällä hetkellä on tutkimuksen alla kaksi matkaopasta: Kärnten ja Slovenia.
   On siellä meidänkin matkalaukku kuvassa. :D

   Löschen
 7. Luulin kuvan nähdessäni sen olevan Schindlerin museosta Krakovasta. Siellä oli hyvin samankaltainen laukkuseinä, ehkä sinäkin muistat sen.

  Käykää Slovenian pikkukylissä, kun kerran autolla liikutte. Helmiä löytynee.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ostimme eilen Slovenian opaskirjan ja alamme tutkimaan asia. Bled on ensimmäinen paikka, siellä meillä on jo majapaikka varattu. Varmasti sieltä löytyy kivoja paikkoja. Kiva päästä sinne, olen vain kerran ajanut pyörällä Italian puolelta muutaman metrin Slovenian puolelle ja sekin seutu oli kaunista, muuten maa on aika tuntematon meille.

   Löschen