Sonntag, 16. Juni 2013

Ensimmäinen etappiTerveiset Itävallasta. Täällä nautitaan näistä maisemista ja lämpimästä säästä ja jaksoin jopa kävellä 12km tuon järven ympäri. Kuva on hotellihuoneemme parvekkeelta.

Kommentare:

 1. Apua, en saa kuvaa pienemmäksi ja nettiyhteys katkeilee jatkuvasti.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oho, on pakko olla hyvä kunto, kun noin jaksoit. Kuva tulee varmaan aikanaan näkyville, mutta voin kyllä kuvitella järven.

   Löschen
 2. Nautippa siellä,nettiyhteyksistä huolimatta.Mulla ei näy tuo kuva....

  AntwortenLöschen
 3. Kuvasta viis, tarkeinta kuulla etta jalkasi on kunnossa!!

  AntwortenLöschen
 4. Ei näy järveä eikä kuvaa, mutta odotellaan. Eikä näkynyt koko päivänä kolmentoista kilsan historioitsija/tutkija Auguste Quiquerezin (1801-1882) henkeen rakennetulla kulttuuri-historia-luonto vaelluksella Delémontissa, mutta kuumaa riitti. Huomena odottaa Porrentruyn linnakaupunk ja puolesta viikosta etiäpäin on oltava Chemnitzissä. Sitten Stuttgartiin ja Zürichiin. Kun pääsen lomalle en evääni liikauta.
  kuumin terv. paskeriville, niin ja hyvä että olet liikuntakykyinen

  AntwortenLöschen
 5. Hyvää jatkoa ja kiva, että kunto on tallella. En minäkään sitä järveä näe, mutta lähdetään ylihuomen sille Euroopan suurimmalle eli Laatokalle. Lasketaan vene Sortavalasta ja pyörähdetään Valamon ympäri. Pitää ottaa lämmintä päälle kun se vesi siellä on vielä niin hyytävän kylmää.
  Kommt gesund nach Hause!

  Maikki

  AntwortenLöschen
 6. Kuvaa ei näkynyt, mutta kuvittelen järven olevan vaikkapa Zell am Seen järven. :) Terveisiä Kaukasiasta, siellä ei +38 C:n helteissä pahemmin reippailtu, vaan hitaasti edettiin varjopaikkoja ja kivoja kahviloita etsien. Mukavaa matkaa ja pysyhän nyt ehjänä!

  AntwortenLöschen
 7. Minäkin koitan kuvitella jotakin superkaunista tuohon laatikoiden paikalle! Ihastuttavaa lomaa teille!

  AntwortenLöschen
 8. Ei näkynyt kuvaa. mutta voin vain kuvitella millaista siellä on. Hyvää lomaa ja hyvää juhannusta!

  AntwortenLöschen
 9. pojan tykö tumturilla tuli käveltyä 12 kilsaa

  AntwortenLöschen