Sonntag, 5. April 2015

Jänis istui maassaPääsiäissunnuntain synttärimässäilyjen välissä lähdettiin pienelle ruoansulatuskävelylle. Puistosta löytyi myrsky Niklaksen jälkiä.


Ilma (+) 12C tuntui aika kylmältä eikä tämä pieni magnoliakaan ollut vielä ihan kunnolla auki.Paikallisradio oli tehnyt puistoon kivan yrttispiraalin.


Kävelyn jälkeen syntymäpäiväsankari (9v) alkoi koota yhdessä enonsa (7v) kanssa meiltä saamaansa Lego Technik Bulldozeria (mitä sekin nyt taas sitten onkaan suomeksi?). Hienosti pojat pärjäsivät, minä en osaisi.


Kuulostaakohan saksalainen pääsiäislaulu tutulta?

14 Kommentare:

 1. Sää on kuin meidän tämänpäiväinen, mutta onhan teillä nyt toki enemmän kukkia.
  Lego Technik Raivaustraktori oli varmasti paras lahja pojalle. Jos kysyy näiltä naperoilta, mitä haluavat lahjaksi, on vastaus aina "teknik lego". Niitä on sitten ostettu. Onneksi meilläkin on 80-luvulta säästettyjä, on sitten mieluisaa tekemistä, kun käyvät. Kiva laulu, oli pakko laulaa mukana:-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on Allumiehen legoja viime vuosituhannelta, mutta ne ei ole oikein hyvälaatuisia, osittain vähän hankala pistää yhteen eli ei me juuri leikitä niillä.

   Löschen
 2. Voi miten pahaa jälkeä Niklas,teki,vähän kuin paha talvimyrsky täällä alkuvuodesta.Mutta ihanan vihreää teillä:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oli pahin myrsky mitä täällä olen koskaan kokenut.

   Löschen
 3. Niklaksen jälkiä mekin jouduimme väistelemään. Teillä oli paljon lämpimämpää - täällä +6 ja pariin otteeseen leijaili lunta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Huomasin, että Baijerissakin oli kylmempi kuin täällä läntisessä Saksassa.

   Löschen
 4. Kunhan nyt edes ollaan plussan puolella, niin ollaan tyytyväisiä. Tänään tutkailin puita lähietäisyydellä ja kyllä vain, silmut on jo monessa puussa, joten KOHTA vihertää. En malta odottaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä se sielläkin vielä vihertää. Tuolla puistossa oli muuten kamalan monta turkkilaista morsiusparia ottamassa valokuvia.

   Löschen
 5. Sää täällä kuten siellä ja Niklaksen jälkiä kaikkialla. Puut alkavat viheriöidä ja mantelipuun silmutkin avautua vähitellen. Kuten Clarissa - pakko oli laulaa mukana. Hyvää pääsiäismaanantaita!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samoin Berliiniin hyvää pääsiäistä. Eiköhän ne mantelipuut nopeasti avaa silmujaan, jos kuulin oikein, perjantaiksi on luvattu +22C.

   Löschen
 6. Onpas siellä ollut aikamoinen myrsky!
  Lapset ovat tosi taitavia noiden legojen kanssa ja ne ovat kyllä tosi mukavaa ajanvietettä. Meillä toinen kaksosista halusi vielä pari joulua sitten itselleen tekniikka legona saatavan kuorma-auton.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä se Niklas-myrsky jylläsi, tänäänkin sauvakävelyllä näimme vaikka kuinka paljon katkenneita paksujakin oksia.

   Löschen
 7. Onpa siellä kevät pitkällä sanoi hän, joka oli tänäänkin lumikenkäilemässä pari tuntia. Alkoi jo upottaa, mutta aurinko paistaa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nyt on todella lämmintä tulossa, perjantaiksi luvattu jopa +22C.

   Löschen