Freitag, 4. Dezember 2015

Friday Favourite Photo


Ranskavieras lähti ja illalla tulevat suomivieraat, mutta tässä välillä ainakin yksi kuva Australiasta. Se on Kirribillin kaupunginosasta Sydneystä ja kävimme siellä kaksikin kertaa, sillä olen jakarandapuuaddikti, jaksan ihailla niitä vaikka kuinka kauan ja tuo katu on maailman kaunein. Sana Kirribilli tarkoittaa hyvää kalapaikkaa.

11 Kommentare:

 1. Ooh mitkä puut! Kyllä asia taitaa olla niin, että meidänkin pitää päästä joskus Australiaan. Ehkä sitten seuraavalla vanhempainvapaalla.

  AntwortenLöschen
 2. Aivan mieletön kuva, kertakaikkisen upeat värit noissa puissa. Muittenkin postausten luontokuvat on hurjan hienoja. Reissu vaikuttaa olleen kokemusrikas ainakin luontokokemusten puolesta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On se luonto vaan siellä niin erilainen ja kaunis.

   Löschen
 3. Kaunista! Niin kauniin kesäistä! Täytyypä kysäistä serkun tytöltä, asuuko hän noilla seuduilla. Siellä on kuulema aika lailla lämmintä tähän vuoden aikaan.

  AntwortenLöschen
 4. Vilkutuksia meiltä kaikilta! HK

  AntwortenLöschen
 5. Jakaranda on myös minun lempipuuni. Kiitos ihanasta kuvasta. Viimeksi näin sen keväisessä Lissabonissa. Olen niin höpsähtänyt, että jopa jakaranda sanana saa minut sfääreihin.

  AntwortenLöschen
 6. Ihana. Ja sulla pyykkikone laulaa ja täysihoitola pyörii.

  AntwortenLöschen
 7. En huomannut Kapkaupungissa ja sen ympäristössä kuin kaksi jakarandapuuta, mutta niitä taitaakin pääasiassa kasvaa Pretoriassa.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 8. UPEA!
  en ole moista puun nimeä ikinä kuullut ... (hortonomi-maamaa), olisin sanonut kirsikka- tai luumupuu. Mutta nyt tiiän! :) Ja uskon, että tuo todella on maailman kaunein katu!

  haliterkkuja x

  AntwortenLöschen