Mittwoch, 3. Februar 2016

Alaaf you

Nyt se sitten taas alkaa, se viides vuodenaika. Huomenna kello 11:11 alkaa virallisesti katukarnevaalit ja meikäläiset pakenee as usual, tällä kertaa Schwarzwaldiin rentoutumaan kivaan hotelliin ja syömään hyvää ruokaa, uimaan ja vaeltamaan ja lukemaan ja laiskottelemaan.
Radion uutisissa mainittiin, että jopa Suomen televisio on paikalla, odottavat pelkäävät kaikki ehkä uudenvuodenaaton tapaista katastrofia. Poliiseja on paikalla tuhansittain ja toivotaan, että Maghreb-pojat pitävät tällä kertaa näppinsä irti naisista ja kännyköistä.
Viime vuoden karnevaaleista on tehty elokuva, siellä on tuttujakin naamoja mukana, mm. kummipoika, tässä trailer:Söpö se pikkupoika ihan lopussa. Hän esittää tätä kappaletta, joka lauletaan myös aina kun Kölnin FC ampuu maalin:Tänään oli AIVAN KAMALA ilma, toivotaan, että narreilla on huomenna vähän parempi onni. Kuva tänään moottoritieltä, siellä oli myrskyä, räntää ja rakeita.
10 Kommentare:

 1. En kyllä tunnistanut B:tä siitä filmistä? Ei muuta sitten, kuin Kölle Alaaf ja Gute Reise teille!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei ole tuossa trailerissa, mutta siinä elokuvassa useamminkin kerran näkyvissä.

   Löschen
 2. Huh, onpas siellä kamala sää! Ei narreilla liene kovin kivaa, jos tuo sää jatkuu. Mukavaa Schwarzwaldissa oleskelua!

  AntwortenLöschen
 3. Mä niin haluaisin olla tuolla :P
  PS. Mulle aina selitettiin että viides vuodenaika alkaa silloin marraskuun 11. ja päättyy karnevaaleihin :O

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. 11.11. kello 11:11 alkaa se kausi, mutta laskiaista edeltävänä torstaina katukarnevaalit.

   Löschen
 4. Eilen näin sattumalta Das Erste-kanavalta tuota hulinaa Düsseldorfista, vaihdoin nopeasti ohjelmaa ja jäin katsomaan tätä [KLIK], olenkohan tosikko?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Iik, Düsseldorf on väärä osoite. Ainoa hyvä ohjelma on Stunksitzung.

   Löschen
  2. Sattumalta jouduin hetkeksi tuonne D-dorfiin, mutta kun nuo karnevaalijutut eivät kiinnosta sitten ollenkaan, ei auta vaikka tulisi mistä tahansa. Kiitos kuitenkin vinkistä. Toivottavasti teillä on siellä yhtä kaunista kuin täällä nyt – lumi on hohtavanvalkoista ja aurinko jopa _lämmittää_!

   Löschen
  3. Lunta ei näy mutta kaunista vihreää.

   Löschen