Samstag, 30. Juli 2016

Kissoja ja koiria ja herra E.

Tässä ollaan oltu eläinvastaavia. Naapurit olivat viikon lomalla ja jättivät Maija-kissansa huostaamme. Yhtenä päivänä Maijaa ei näkynyt pitkään aikaan ja sitten Allumies huomasi autotallin katolla sinisen lampaamme vieressä kaksi mustaa korvaa. Kissa on nyt ystävystynyt lampaan kanssa ja makailee mielellään siellä (helteestä kellastuneen) ruohon seassa.


Tämän söpön hauvan omistaja oli ollut pahassa auto-onnettomuudessa eikä voinut rintakipujen takia pitää koiran hihnasta kiinni ja tarvitsi apua ja me lähdimme lenkille mukaan.


Turkkilaiset osoittavat tänään mieltään Kölnissä. Herra Een kannattajia arvellaan tulevan 30000, vastustajia huomattavasti vähemmän. Ihmetyttää, miksi Turkin sisäisiä asioita pitää puida Turkin ulkopuolella.

Facebookissa oli hyvä juliste:
Hyvät turkkilaiset, jotka täällä Saksassa lähdette kadulle Een puolesta: Nauttikaa vapaudesta saada osoittaa mieltänne.

Kaiken huippu on, että tänne odotetaan tulevan myös turkkilaisia ministereitä! Onneksi meillä on patikkapäivä ja häivymme maisemista.

15 Kommentare:

 1. Kyllä Alex oli varmaan kiltti sullekin, ei haukkunut liikoja! Ja omistaja toivottavasti paranee pikavauhtia. Ja tuosta olen täysin samaa mieltä! Hyviä patikkaretkiä!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pitänee ostaa yksi E-kirjain joka jäi: siis Ja tuosta E:stä olen täysin samaa mieltä!

   Löschen
  2. Alex oli todella kiltti.

   Löschen
 2. Pitäisikö tassä ruveta kateelliseksi joillekin mielenosoittajille heidän oikeuksistaan? Muistatko aikaa, jolloin me muutama suomalainen (enimmäkseen naisia) emme saaneet käydä äänestämässä Saksassa olevissa Suomen edustustoissa, vaan piti matkustaa naapurimaihin äänestämään? Perustelua en enää muista, mutta sillä oli kaiketi tekemistä sen kanssa, että Saksassa tasapuolisesti kaikilta ulkomaalaiseilta oli kaikenlainen poliittinen toiminta kiellettyä. Kuvittele, mitä olisi tapahtunut, jos me muutama nuori suomalainen söpö nainen minimekossa olisimme osoittaneet mieltämme? Niin minkä asian tai kenen puolesta tai ketä vastaan? Se oli sitä kylmän sodan vakaata aikaa, kun kaikki Suomen presidentit kuitenkin olivat Kekkosia, kaikki Saksan liittokanslerit Kohleja ja Saksoja oli kaksi. Onpa hyvä, että joku muistuttaa ulkomaalaisia tasapuolisesti kaikkia koskevista vapauksista Saksassa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täältä mentiin tosiaan ennen Brysselin lähetystöön äänestämään. Kuulin muuten tänään, että Suomen passeja saa nykyään vain Hampurista tai Berliinistä, aika matka on lähteä jostain Lörrachista hakemaan passia. Onneksi nykyään ulkosuomalaisetkin voi hakea sen Suomesta, ennenhän sekään ei ollut mahdollista.
   On se jotenkin paradoksi, että ne E-Wahnin kannattajat lähtevät täällä kadulle.

   Löschen
 3. Ja minua ihmetyttää miten herra Ellä voi olla niin paljon kannatusta yleensäkään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Aivan uskomatonta, miten paljon sen kannattajia on täällä. Ja vähän ihmettelen noita turkinsuomalaisia, miten iisisti he ottavat asian. Kun lukee, miten paljon porukkaa siellä Turkissa on sanottu irti ja miten niiden omaisuus takavarikoidaan, niin tietää, ettei niitä kaikkia ihmisiä ole tuon vallankumousyrityksen jälkeen kekattu, kyllä siellä on ollut valmiit listat niinkuin aikanaan natsi-Saksassa.

   Löschen
  2. Ystävä,joka oli aikoinaan Turkissa töissä,kertoi että parin tuttavan sukulaisia on pidätetty..

   Löschen
 4. Tuo teidän lammas on kyllä hieno eikä edes määki;D Siis onko tuo ruohikko ja lammas katolla? Kivalta näyttää ja ei ihme että kissakin viihtyy;D
  Höh,miksiköhän E:n puolesta pitäisi teilläpäin osoittaa mieltä....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joo, autotallin katto on ruohikko ja lammas siellä ja näyttää siltä, että kissa on ottanut päkän kaverikseen.

   Löschen
 5. Kissa näyttää viihtyvän kaverinsa kanssa teidän kattoniityllänne, hauvakin sopisi mukaan, se kun näyttää aivan lammaskoiralta. Nyt menen lukemaan, mitä siellä Kölnissä oikein on meneillään KLIK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Portugalinvesikoira on se rotu. Düsselin kylässä sen turkkilaisaarian piti olla, mutta kun siellä on Kirmes, ei riit poliiseja puukkojunkkareita varten.

   Löschen
  2. Siis sama kuin Obaman koira.

   Löschen
 6. Antworten
  1. Maja will jetzt nachts nicht rein sonden lieber beim Schaf schlafen, ein Bett im Kornfeld.....

   Löschen