Montag, 29. August 2016

Kuvahaaste / lehti


kuva: Clarissa

Matkin Luovaapuuhastelu-blogin Clarissan kuvahaastetta ja tässä ensimmäinen kuva eli lehti. Se olisi voinut nyt hyvin olla puksipuutoukan (cydalima perpectalis) syömä puksipuun lehti, mutta säästän teitä nyt siltä ilkimykseltä, joka ei ole ilmeisesti vielä Suomeen asti ehtinyt ja laitan tänne aivan toisenlaisen ja kauniin lehden. Se on uusin Living at Home-lehti ja siinä on hieno ja pitkä artikkeli Jonna Kivilahden kesäasunnosta ja vähän muutakin tietoa suomalaisesta designista.


5 Kommentare:

 1. Kyllä minulle ihan spontaanisti tuli lehdestä mieleen kasvitiede. Niitä lehtiähän tippuu jo alas, mutta ei täällä niin montaa lajia ole kuin teillä. No se oikea lehti on minulla ollut aina ESSEN & TRINKEN. Nykyisin sitä tulee vain netistä lueskeltua, meillä ei paljon ulkolaisia lehtiä ole saatavilla.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kasvin lehteähän se Clarissa varmaan pääasiassa tarkoittikin, mutta kun sattui just tuo suomalaisjuttu tulemaan esille. Living at home on E & T:n sisko ja siinä on paljon hyviä reseptejä myös.

   Löschen
  2. Kaunein puun lehti on kyllä ehdottomasti punatammen lehti syksyllä. En täällä ole sitä koskaan nähnyt vielä, vaikka täällä on arboretum.

   Löschen
 2. Jännä seurata, mitä kuvia täällä saadaan nähdä! Tuo lehti ansaitsee kyllä täydet pisteet.

  AntwortenLöschen