Mittwoch, 31. August 2016

Kuvahaaste / rakas harrastusHelppo vastata, kun tasan viikon päästä on edessä todella rakas harrastus, jossa yhdistyy monta kivaa asiaa kuten

pyöräilyä kauniissa maisemissa Adige/Etsch-joen laaksossa


hyvä ruoka


kulttuuri

kuva: padovatravel.it


ja hyvät ystävät, joiden kanssa me ajamme pyörällä 335km Bozenista (Bolzano italiaksi) Venetsiaan.
Giotton kappeliin Padovassa olemme varanneet "slotin", sinne nimittäin pääsee vain rajoitettu määrä ihmisiä ja vain puoleksi tunniksi.
Eiköhän tässä ole tarpeeksi harrastusta eikä tarvitse ripittäytyä, että olen blogiaddikti.

17 Kommentare:

 1. Huh, 335 kilometriä tuntuu aika paljolta minun korvaani. Mutta te taidattekin olla pyöräilykonkareita, niin ei ole ehkä teille matka eikä mikään. :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jos aamusta lähtee matkaan, on koko päivä aikaa ajaa joku 50-60 km. Pisin matka on ekana päivänä 75km, mutta se on melkein koko ajan lievää alamäkeä.

   Löschen
 2. Tuo ruoka-annos näytää hyvältä, mutta eihän tuosta pienestä annoksesta tule kuin vihaiseksi. Minä olisin jo ihan naatti 20 km jälkeen... Sulla on kyllä rautainen kunto! Mukavaa matkaa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mutta tuohan on vain jälkiruoka, sitä ennen on syöty vaikka mitä.

   Löschen
 3. Pääsiskö ritsille? HK

  AntwortenLöschen
 4. Kivat harrastukset,jaan osan niistä. Ja huh,aika pitkä pyörälenkki,mutta teillä on varmaan rautainen kunto:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mun kunto ei ole mistään kotoisin, mutta toi kaveri on kyllä aika hyvä.

   Löschen
 5. Ei voi muuta kuin nostaa hattua teille, en usko, että "vanhemman nuorison" joukosta löytyy montaakaan yhtä reipasta. Tosin nuo kauniit maisemat antavat varmaan lisäpuhtia polkemiseen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tuo kuva on just niin iisistä kohtaa, ei tarvi kun antaa mennä vaan tai siis niin muistelen kymmenen vuoden takaiselta reissulta, katsotaan nyt sitten miten kunto on heikentynyt.

   Löschen
 6. Vau, miten ihailtava kilometrimäärä!!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllähän tuosta selviää, kun ei ole kuin kaksi kohtaa, jossa on pahempi nousu. Viime kerralla talutin 4 km, nyt on e-bike, josta saa myötätuulta nappia painamalla. Meillä on kolme tavallista pyörää ja kolme e-bikea.

   Löschen
  2. Siis en ole kuullutkaan e-bikestä. Täytyy googlata...

   Löschen
  3. Vähän tämän tyylinen KLIK. Sitä pitää siis polkea ihan niinkuin tavallista pyörää eli se ei liiku minnekään ilman polkemista, mutta ylämäessä voi painaa nappia ja saa vähän tukea, ihan niinkuin joku työntäis vähän takaa.

   Löschen