Freitag, 24. Februar 2017

Myrskyn jälkeen paistaa aurinko

Torstai-illan myrsky rikkoi naapureiden aidan ja heitti meidän lähes 10 kiloa painavan sinisen lampaan kyljelleen autotallin katolle.
Mutta aamulla tuuli oli tyyntynyt ja oli mitä kaunein ilma, tässä pari kuvaa sauvakävelyltä.Karnevaalit on meneillään, kaupat sunnuntaina ja maanantaina kiinni ja kaikki baarit täynnä villejä karnevaalin ystäviä eli on parasta häipyä jonnekin, vaikkapa tänne:


Kommentare:

 1. Vietin pitkän viikonlopun Badenweilerissa ihan keväisissä olosuhteissa. Hotellin puutarhassa piti ottaa kuva muutamasta sun siniseen lammaslaumaan kuuluvasta yksilöstä. Kauas ovat eksyneet toisistaan.
  Hyvää Frankenbergin viikonvaihdetta.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
 2. No olipa teillä myrsky. Meillä taisi myrskyt loppua,on vain aurinkoa ja aurinkoa,ja lämmintä.

  AntwortenLöschen
 3. No onpas ollut myrsky! Mutta onneksi päivänsäde voitti! Minä olen kerran eläessäni nähnyt karnevaalitouhut Fraiburgin seudulla ja se riitti. Mukava oli nähdä tuo kaikki meininkikerran elämässä, muttei se ole minua varten. -
  Myös Berliinissä on kirkas päivä, mikä houkuttelee ulos nyt!

  AntwortenLöschen
 4. Ihania kevään merkkejä jo havaittavissa siellä päin!

  AntwortenLöschen
 5. Voi lammasta! Ai teilläkin oli tollanen myteri.
  Meillä myös myrsky riepotti pari päivää niin, että ulkona oli pelottavaa liikkua. Paljon fillareita ja skoottereita retkotti pitkin katuja ja meillä kattoterassi meni ihan uuteen järjestykseen. Nyt tuntuu elämä taas ihanan rauhalliselta, kun pahin on ohi.

  AntwortenLöschen
 6. Olipas siellä myrsky. Kyllähän täälläkin vähän myrskysi, mutta ei tuota luokkaa missään nimessä.

  AntwortenLöschen