Montag, 4. März 2019

Lisää karnevaalia

Ainoa mahdollisuus vältellä karnevaalia on lähteä tarpeeksi kauas Kölnistä, mutta valitettavasti se ei nyt ollut mahdollista eli jouduimme jäämään tänne ja puremaan hampaat yhteen.
Ripustin jopa kauan sitten lahjaksi saaneeni klovnin rappuihin


ja paistoin pieniä herkullisia rahkamunkkeja, joiden reseptin olen näköjään laittanut blogiin tasan kymmenen vuotta sitten. Vein niitä naapuriin ja hyvin menivät kaupaksi.


Kaupunginosassamme on karnevaalisunnuntaina iltapäivällä kulkue, jota menimme naapureiden kanssa katsomaan. Tässä lähellä on vanha roomalaishauta ja siksi roomalaisuus on täällä usein teema karnevaaleissakin.


Kulkuelaiset heittävät katsojille karkkeja ja kukkakimppuja, lehden mukaan Kölnissä joka vuosi 700 tonnia, mm. 700000 suklaalevyä. Meidän porukassa oli seitsemän lasta ja heidän yhteinen saaliinsa oli varmaan ison sinisen Ikea-kassin verran. Ihmettelen aina, miten jotkut aikuisetkin ovat aivan hulluna pyydystämään karkkeja, tässäkin otettu sateenvarjo aseeksi.


Jotkut näkevät paljon vaivaa kostyymiensä kanssa.


Suosituin kaikista on edelleenkin klovni.Kaikista paras oli tällä kertaa tämä 1,5v typykkä pikkuleijonana. Hän oli niin vilkas, että en saanut millään kuvaa suoraan edestä. Hän taisi saada kaikista eniten karkkia, kun oli niin söötti.
4 Kommentare:

  1. Ihanan värikästä ,ja kiva klovni teilläkin riippumassa:) Tuon pariskunnan asut tosi upeat:)

    AntwortenLöschen
  2. Hauskoja kuvia, vaikka ehkä mietittekin karnevaalien välttelemistä. Ihmiset selvästi satsaavat asuihin ja tunnelmaan!

    AntwortenLöschen
  3. Olen ollut kolmissa täysin erilaisissa karnevaaleissa; Allswilissä katsojana, samoin Schleierlaufenissa Telfissä katsojana ja tekemässä kenttätöitä sekä Baselin laskiaisjutuissa olin mukana yhdessä ryhmässä. Kaikki niin erilaisia ja mukavaa oli kaikissa, vaikka Baselissa olikin välillä kauhea tungos, mutta pukeutuneena sai aina tilaa. Oi niitä mimosanoksia joita heiteltiin noissa Sveitsin laskiaisissa!

    AntwortenLöschen