Donnerstag, 26. September 2019

Cork, blogitapaaminen, Midleton, Kinsale, Head of Kinsale 8-9.9.19

Seuraava määränpää oli Cork, jonne saavuttuamme jätimme matkalaukut hotelliin, huoneet eivät vielä olleet valmiita ja veimme auton parkkitaloon ja lähdimme ottamaan sneak peek kaupungista ja opimme, että Corkin joen nimi on Lee. Me nimittäin kaikki häpesimme miten pienet ovat maantiedon tietomme Irlannista, taisin tuntea nimeltä vain yhden joen, se on Shannon. Onneksi matkustaminen avartaa.
Tällaisia hauskoja kukkalaatikoita tuli vastaan.Ehdimme katsastaa St Finn Barre's katedraalin. tosin vain ulkoa, kun olimme vähän nuukia maksamaan sisäänpääsymaksun.Sitten kiiruhdimme hotellille, sillä minulla oli treffit blogiystävä Saaran kanssa, joka osoittautui juuri sellaiseksi iloiseksi, ihanaksi ihmiseksi kuin olin netin perusteella ajatellut. Saara vei meidät kaikki tosi kivaan kahvilaan, jota tuskin olisimme ilman häntä kekanneet. Sain siellä varmaan matkan parhaan skonssin.

Juttua riitti ja Allumies ja ystävämme olivat fiksuja ja jättivat meidät Saaran kanssa kaksin ja lähtivät pienelle kaupunkikierrokselle. Kiitos Saara kun otit kiireistäsi huolimatta aikaa tapaamiseen, oli tosi kiva tavata.♥

Maanantaiaamuna oli ensimmäisenä ohjelmassa Corkin kauppahalli eli English market, jonka nimi johtuu sen protestanttisista perustajista. Olisipa ollut keittiö käytössä, olisin varmaan ostanut hallista ruokatarpeita ja kokkaillut jotain, niin hieno valikoima siellä oli. Kalaa söimme muutenkin joka päivä, emme tainneet syödä kertaakaan lihaa ja Irish Stew jätettiin myös kokeilematta.
Sitten hyppäsimme autoon ja ajelimme Saaran neuvoja seuraten Midletonin kaupunkiin, jossa on Jamesonin whiskey-tislaamo. Emme ole viskin juojia, mutta käynti kuuluu yleissivistykseen ja otimme siellä opaskierroksen ja saimme maistaa kolmea lajia ja jopa tunnistimme eron, tietenkin Jamesonin triple distilled oli parasta.

Matka jatkui Kinsalen kylään, jossa ihailimme maisemiä, värikkäitä taloja ja söimme Saaran vinkin mukaan Fishy Fishy-nimisessä ravintolassa matkan parhaan kala-annoksen.Myös Head of Kinsale tuli katsottua. Mukanani olevat kolme golfaajaa olivat kiinnostuneet näkemään golf-kentän, mutta sinne ei päästetä nuuskijoita.6 Kommentare:

 1. Ai kuinka kiva että tapasitte Saaran kanssa:)
  Nuo värikkäät talot ovat kyllä tosi ihania:)

  AntwortenLöschen
 2. Tuntui, että olisimme tunteneet toisimme jo vaikka kuinka kauan. Eikö ollutkin Fishy Fishyn ruoat tosi hyviä? Ihan tulee nälkä kun niitä kalaruokia ajattelen.

  AntwortenLöschen
 3. Terveisiä myös Saaralle; kyllä nuo Irlannin maisemat ovat kauniita! Uskomattomia värejä taloissa ja ovissa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se vihreys oli kyllä aivan uskomatonta. Meidän nurmikot oli lähtiessä aivan auringon polttamia ja kellanruskeita ja Irlannissa on kaikki niin ihanan vihreää.

   Löschen