Dienstag, 1. Oktober 2019

Mizen Head, Sheen Falls, Kenmare, Bantry House

Matka jatkui lounaaseen ja ensimmäinen kohde oli Mizen Head, jossa on majakka, hienoja rantakallioita ja komea silta jalankulkijoille. Silta oli todennäköisesti vähän uudempi, sillä matkaoppaassamme se oli kuvattu niin, että tuskin olisin uskaltanut astua sen päälle.Olimme varanneet tukikohdaksemme asunnon Kenmaresta ja se olikin matkan paras ja jopa edullinen hinta, iso rivitaloasunto, kolme makuuhuonetta ja kylppäriä, takka, kivasti sisustettu ja kaunis näkymä olkkarista, tarkkasilmäinen näki Sheen-joen.Olimme istuneet tarpeeksi kauan autossa ja teki mieli liikkua vähän ja lähdimme patikoimaan Sheenin laaksoon.Valitettavasti tuo ylempi kuva ei tuo esiin kukkaloistoa, mutta alemmasta näkee mitä siellä kukki ja juuri useimmiten nuo kaksi väriä.Syömässä kävimme iltaisin läheisessä Kenmaren kaupungissa, jonne oli lyhyt matka, mutta emme uskaltaneet lähteä kävellen, sillä Irlannin tiet olivat kapeita ja jalankulkijat olisivat joutuneet kävelemään kapealla ajoradalla. Kyllä me ihmettelimme uskaliaita pyöräilijöitä niillä teillä. Kenmare oli ihan söpö kaupunki ja siellä on paljon hyviä ravintoloita. Ensimmäisenä iltana söimme harpun ja kitaran säestyksellä, useissa Irlannin ravintoloissa oli livemusiikkia.

Kuten tästäkin kuvasta näkyy, meillä oli joskus todella hieno ilma. Kuvassa Blue pool/Glengarriff.


Yksi saksalaisturisti kiipesi  ylös Bantry Housen puutarhaan ja nappasi kännykällä kuvan.


Apua, nämä kuvat on nyt kyllä aivan sekaisin, taidan jatkaa joku toinen kerta.

6 Kommentare:

 1. Vau mitä maisemia, ja tuon ensimmäisen kuvan ihan huikea! Kivalta näyttää myös tuo teidän AirBn-asuntonne.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä kannatti ajaa tuonne, vaikka se olikin vähän syrjässä.

   Löschen
 2. Kun olen vuosien varrella seurannut teidän matkojanne, pidän tästä Irlannin-matkasta kai eniten! Tai no, vaikeatahan niitä on verrata, kun ovat niin erilaisia.

  AntwortenLöschen
 3. Ei voi tosiaan verrata omenoita päärynöihin. Meille on kyllä Myanmar edelleen ykkönen, mutta se on tuskin enää se sama maa, johon me tutustuttiin, kun siellä ei ollut vielä yksityisautoja ja internettiä.

  AntwortenLöschen
 4. Kyllä noissa maisemissa viihtyisi lomalla!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä viihtyy ja sitten vielä ystävällisiä ihmisiä.

   Löschen