Sonntag, 12. Juli 2020

Kännykuvakavalkadi

Kännykkäni on aivan liian täynnä valokuvia ja alkaessani niitä deletoimaan panen tänne nyt muutaman viime viikoilta.

Baijerin loman satoa: ystäväni Erikan kukka-asetelma


Allumies sai aikaiseksi tehdä kuvakirjan muutaman vuoden takaisesta Ecuadorin ja Perun matkasta ja totesimme taas kerran, että paperikuvia on sittenkin kivempi katsella.


Kotilääkärimme ampuu joskus tykillä hyttysiä ja pisti minut muutaman lisälyönnin takia heti sydänkuvaan. Tässä tulos, olen hyväsydäminen, todistettavasti ei-kalkkis.Hortensiat on siitä kivoja, että ei koskaan tiedä minkävärisiä kukista tulee. Tänä vuonna monet oli valkoisia, mutta oli pari muutakin väriä. 


Sähköpostiin tupsahtaa usein alennuskoodeja ja taas hurahdin ja tilasin Fermobin ihanan lampun, joka saa valaista kesäiltoja.Ystäväni Maliz on maailman taitavin kutoja ja posti toi häneltä paketin, astiapyyhe ja kaksi tiskirättiä pellava/puuvillalangoista. ❤Kamalan kuivuuden jälkeen tänne tuli rankkasade ja se toi mukanaan etanat. Ryytimaani oli syöty paljaaksi. Nyt laitoin netin ohjeen mukaan kuparinauhaa reunoille estämään etanavierailut ja näyttää siltä, että vierailut ovat loppuneet.


 Tomaatti viihtyy ihmeen hyvin kukkaruukussa kunhan vain muistaa kastella kaksi kertaa päivässä.
Keltainen laji on tosi makoisa.


Kulttuuriakin on harrastettu. Kävimme Arnt Beeldsniderin näyttelyssä ihailemassa Pyhän Yrjön alttaria, joka on puusta veistetty ja sieltä löytyy aivan ihmeellisiä yksityiskohtia, miten onkaan joku voinut niin pieniä juttuja veistellä. Esim. yhdessä kohtaa perhe on pyhiinvaellusmatkalla ja maassa näkyy hevosen kavion jälki, millimetrihommia, aivan uskomatonta.4 Kommentare:

 1. Hienot tomaatit. Minullakin on kännykässä kamalasti kuvia mutta välillä deletoin. Paperikuvat ovat tosiaankin kiva olla olemassa. Onneksi sydän hyvässä kunnossa:) Onpa ystäväsi taitava, ihanat kankaat:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. osaa kyllä kutoa vaikka mitä, puikoilla ja kangaspuilla

   Löschen
 2. Minun kännykkäkuvat menevät pilveen, toivottavasti. Yritän niitä myös deletoida. Täällä odotetaan marja-aikaa. Saas nähdä ehdinkö nähdä sen ennen etelään lähtöä.

  AntwortenLöschen