Samstag, 20. Juli 2024

Kanada 6

Unohtui edellisestä postauksesta tämä kuva cranberryfarmarin autojen hautausmaasta. Kun on paljon tilaa kuten Kanadassa, voi ihan vaan parkata romuautot metsään. Suomalainen ystäväni kertoi, että niin Suomessakin, sedän monien hehtaarien maitten ja mantujen perintönä oli tullut myös metsää, jossa seisoi sedän kaikki vanhat autot, mitäs niitä turhaan kaatopaikalle veisi, silloin pitäis ehkä vielä maksaakin, niin ainakin on Saksassa



Ensimmäinen hotellimme Vancouver islandilla oli todella kivannäköinen

innoissamme odotimme mitähän hyvää syömme illalla, mutta aivan mahdottoman huono palvelu joka suhteessa ja ruoka oli eioota, jopa fish & chips oli loppunut. Tuli mieleen DDR aikanaan, kun antoivat ruokalistan eivätkä sanoneet, että kaikki muu on loppu paitsi yksi, tässä tapauksessa hampurilainen ja me kun luultiin, että saadaan istua terassilla ja syödä herkullista kalaa. 

Metsäkävely oli kyllä meidän makuun, valtavia puita, yksi oli mitoiltaan kuin Pisan torni




Harvoista kaupungeista pidimme matkan varrella, Jasper oli kyllä ihan kiva, siellä on erikoista, että eläkkeelle jäädessä pitää muuttaa pois, vähän niinkuin Itävallan Kitzbühelistä pitäis eläkeläisen häipyä, halutaan pitää keski-ikää alhaisena. Tapasimme saksalaissyntyisen bussikuskin, joka pelkää tulevaisuutta kun joutuu myymään talonsa ja muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Kanadassa on muutenkin erilaisia tilastoja kaupunkien asukkaiden ikähaitarista, joissakin asuu joko newly wed tai nearly dead, keski-ikä puuttuu. Yksi söpöimpiä paikkoja oli Chemainus, joka on tunnettu kivoista muraaleista.







2 Kommentare:

  1. On teillä sulattelemista, mutta täällähän sinulla on koko matka kuvineen kaikkineen, helppo palata muistelemaan. Oi kuin pidän noista muraaleista!

    AntwortenLöschen