Samstag, 1. November 2008

Mummon kanakeitto

Keitin eilen kanakeittoa, kun mies on jo monta päivää yskinyt ja pärskinyt. Onneksi ei ole vielä tartuttanut minuun. Tutkimusten mukaan kanakeitto on hyvä flunssalääke ja olen sitä itse jo vuosikausia syönyt flunssaan.


Syön aamupalaksi mieluiten juustovoileipää tai mysliä, mutta tänään en voinut vastustaa epäterveellistä paahtoleipää (tosin täysjyvästä) ystäväni Daggyn tekemän taivaallisen karviashillon kanssa. Nam nam.

Kommentare:

  1. Tuli ihan nälkä, kun katselin kuvia, vaikka aamiaiseksi söinkin paahtoleipää ja viiliä, jonka päällä oli omista marjoista tehtyä karviaissosetta.

    AntwortenLöschen
  2. Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.

    AntwortenLöschen
  3. clarissa: ai viiliä, siitä tulee meikäläiselle vesi kielelle, kun sitä niin harvoin saa.

    AntwortenLöschen