Samstag, 28. November 2009

Botticelli ja piparit

Tänään vietettiin sukulaismiehen 70v Frankfurtin lähellä ja olikin kivat juhlat. Kun oma suku on niin kaukana, on kiva, että miehellä on niin herttaisia sukulaisia. Mukana oli serkku Zürichistä, joka on juuri ostanut 80 neliön loma-asunnon Grassesta eli uusi lomakohde on taas tiedossa. Erittäin hyvinsyönyt serkkupoika oli laihduttanut 80kg, mutta kukaan paitsi minä ei huomannut, että hän on laihtunut eli voitte arvata, miten paljon painoa kaverilla on. Yksi vaaka ei riitä punnitsemiseen.
Kotimatkalla oli tarkoitus poiketa Frankfurtin Städel-museoon ja katsoa Botticelli-näyttely, mutta eipäs ehditty tällä kertaa, mutta onhan tässä vielä aikaa.


Huomenna on ensimmäinen adventti ja joulupiparitaikina odottaa jääkaapissa leipojaa. Jaksaiskohan vielä paistaa piparit? Huomenna kerron jaksoinko.

Kommentare:

  1. Tuonne Botticelli-näyttelyyn minäkin olen ollut menossa. Frankfurt ei ole edes kovin kaukana, mutta taitaa reissu onnistua vasta tammikuun puolella. Tunnelmallista ensimmäistä adventtia!

    AntwortenLöschen
  2. Kasselin kyyhky: onneksi meiltäkin pääse 1,5 tunnissa Frankkuun. Tuon näyttelyn haluan välttämättä nähdä. Schönen Advent nach Kassel.

    AntwortenLöschen