Montag, 30. November 2009

Sir Cliff


Lauantaina oli Kölnissä Cliff Richardin konsertti ja aika nuorekkaalta hän tuossa clipissä näyttää, kun ajattelee, että hän täyttää ensi vuonna 70v.
Pomoni oli kerran nähnyt aivan Cliffin näköisen kaverin oslolaisen hotellin saunassa ja rohkaissut itsensä ja kysynyt "Are you Cliff Richard?" ja Cliffhän se oli ja olikin ollut sympaattinen kaveri ja kertonut mm. miten pitää kuntoansa yllä. Saunasta lähtiessään Cliff oli vielä kohteliaasti mennyt jopa hyvästelemään pomoni. Cliffillä oli ollut konsertti Bergenissä ja hän oli lentänyt Osloon, jossa piti olla seuraava konsertti, mutta rekka-autot olivat jääneet kiikkiin lumimyrskyyn eikä laitteet ehtineet ajoissa Osloon ja konsertti peruutettiin ja Cliff meni sen sijaan saunaan.
Me odotettiin aina mielenkiinnolla tämän pomon matkakertomuksia. Oslolaisesta saunasta oli toinenkin tapaus, kun likinäköinen pomo oli pistänyt silmälasit vaatekoppiin lukkojen taakse. Saunassa häneltä oli pudonnut kopin avain lattialle eikä hän huonosilmäisenä löytänyt sitä eikä saunassa ollut ketään muuta, joka olisi voinut auttaa. Sokeana hän konttasi aikansa saunan lattialla ja jäi sitten odottamaan, että tulisi muita saunavieraita. Parin tunnin odotuksen jälkeen hän luovutti ja kietoi pyyheliinan ympärilleen ja meni luksushotellin respaan hakemaan apua. Olihan siellä varmaan jossain puhelin, mutta ei hän sitäkään nähnyt.

Kommentare:

 1. Cliff R. on tosiaan upeassa kunnossa :)
  Voi ei mikä juttu tuo avaimen pudottaminen :D

  AntwortenLöschen
 2. Tosielämän tarinat ovat hauskoja, ainakin kun niitä jälkeenpäin kuulee, eikä itse ole saunassa puolisokeana.

  AntwortenLöschen
 3. Jotkut ihmiset ei tunnu vanhenevan koskaan :)
  Elämä tosiaankin taitaa kirjoittaa parhaat tarinat...
  Ihan puolisokea en ole, mutta Havajilla uimassa ollessa tuli valtavan iso aalto ja vei minut umpisukkulaan ja rillit hävisi Tyyneen Valtamereen viimeisen lomaviikon alussa. Ostimme minulle kätevän pienen kiikarin, että mm. retkeltä vanhan tulivuoren huipulle (jonne pääsi autolla) edes jotain pystyin maisemista näkemään...

  AntwortenLöschen
 4. Cliff on sisareni suuri idoli ja ollut sitä jo kymmeniä vuosia. Lähetin linkin hänelle. Hyvin on herra pysynyt 'fit'.

  AntwortenLöschen
 5. Vieläköhän mahtavat koulutoverini, kaverukset Sirpa ja Leena-Maija huokailla Cliffin perään samalla lailla kuin aikoinaan, kun pääsivät Suosikki-lehden kutsumina viettämään yhteistä 15-vuotispäiväänsä Helsinkiin Cliffin kanssa tämän konserttimatkan yhteydessä. Cliff oli IIHAANA! Heidän suuresta päivästään tehtiin juttu Suosikkiin, ja kaikki kolme hymyilivät kuvissa kuin Naantalin aurinko. ;-)

  AntwortenLöschen
 6. Cliff R. oli aivan hiljattain Suomessakin. Täytyypä kertoa tuosta clipistä työkaverille, joka oli idoliaan katsomassa ja kuuntelemassa. Muistan kuinka suuri ihme oli, kun Helsingissä asuva serkkuni pääsi katsomaan Cliffiä, joka lauloi silloisia hittejä The young ones ja Living doll. On meilläkin tuo single vinyylilevyjen aikakaudelta. Pitääkin pistää levy soimaan ♪ ♫ ♪

  AntwortenLöschen
 7. MaaMaa: no on se aika poika 69 vuotiaaksi
  Kasselin kyyhky: kyllä siinä paniikkin tulisi, jos pitäisi mennä luksushotellin aulaan pyyheliina päällä
  Soili: Mä en olis nähnyt sitten enää mitään ja on sellainen tunne, etten kuuliskaan.
  Leena Lumi: oli se munkin idoli aikanaan
  Anjakar: no onneksi en tiennyt tuosta, olisin ollut kateellinen varmaan
  Clarissa: Cliff lauloi muuten saksaksikin: Rote Lippen soll man küssen, denn zum küssen sind sie da
  rote Lippen sind dem siebten Himmel ja so nah
  ich habe dich gesehen und ich habe mir gedacht
  so rote Lippen soll man küssen, Tag und Nacht.....

  AntwortenLöschen
 8. Kuusivuotiaana pikkutyttönä fanitin Cliffiä, mutta sitten mies- ja musiikkimakuni muuttui. Hattua nostan kuitenkin, on aikamoinen saavutus olla noin pitkään esiintyvänä taiteilijana.

  AntwortenLöschen
 9. kato nyt tätäkin: on se ihan sympaattinen kaveri, mutta ei tehnyt mieli konserttiin, vaikka nuorempana olisin mennyt mielelläni.

  AntwortenLöschen
 10. Cliffiä tuli joskus ennen kuunneltua solkenaan.
  TV 7:ltä näin hänen haastattelunsa joitakin aikoja sitten.

  AntwortenLöschen
 11. Jestas, Sir Cliff jo tuon ikäinen,mutta näyttää hyvin säilyneen! Hih,hassuja nuo pomon tarinat:D

  AntwortenLöschen
 12. Nurkkalintu: no arvasin, että sinäkin olet kuunnellut
  Yaelian: en mäkään ensin tajunnut, että hän on NIIN vanha.

  AntwortenLöschen
 13. Cliff oli joskus mun seinällä semmosessa ihanassa Suosikin julisteessa!
  Taisin joskus jopa pussata sitä hyvää yötä toivotellessa=)

  AntwortenLöschen
 14. Arjaanneli: taisi se Cliff olla munkin seinällä

  AntwortenLöschen