Sonntag, 7. Februar 2010

Chez Allu

Eilen kokeiltiin uusia reseptejä ja kutsuttiin ystäväpari koekaniiniksi.



Listalla oli vihannestorni, jossa pohjalla voitaikinalevy ja kerroksittain öljyssä ja limetin mehussa marinoitua porkkana-paprika-varsiselleri-hakkelusta ja ricotta-aurinkokuivattutomaatti-pinjansiemen-kreemiä.
Pääruokana turskaa peruna-appelsiini-pyreen ja tomaattikesäkurpitsagratiinin kanssa.



Jälkiruuasta en muistanut ottaa heti kuvaa eli puolet oli jo tässä vaiheessa syöty. Eteläranskalaisesta keittokirjasta löytyi Tarte au citron-resepti ja se oli niin hyvä, että varmasti tehdään toisenkin kerran.

Kommentare:

  1. Nami. mä tykkään olla koekaniini :)

    AntwortenLöschen
  2. Ihanaa kokeilla uusia juttuja! Tuo torttu näyttää herkulliselta.

    AntwortenLöschen
  3. Oi miten ihana keväinen kattaus ja mitkä ruoat!
    Sunnuntai-iloa

    AntwortenLöschen
  4. Herkullisen näköistä! Terveisiä Lapin hangilta, pikainen työ- ja kirjoitusreissu tänne. Aurinko paistaa ja hanget hohtaa! Hyvää sunnuntaita!

    AntwortenLöschen
  5. Hannele: asut vähän liian kaukana
    Leena: se torttu oli herkullista, jos tykkäät sitruunasta
    Heljä: ulkona on niin harmaata, että pitää sisällä laittaa kevättä
    Helena: kateeksi käy, meillä harmaa taivas ja vähän sumua. Terveisiä Lappiin, lähetä vastikkeeksi tänne aurinkoa.

    AntwortenLöschen
  6. Tosi ihana tuo sun menutaulu ☺ Sitruunapiirakkakin nàyttàà herkulliselta.

    AntwortenLöschen
  7. Tarte au citron-resepti herätti kiinnostusta täällä. Nuo meidän likat sanoivat että pitäisi saada resepti.

    AntwortenLöschen
  8. Noilla menuilla ja sun kokkaustaidoilla voisit osallistua perfektes Dinner-ohjelmaan!

    AntwortenLöschen
  9. nami nami - vaikka vaan katsellakin kun ei maistaa voi... :)

    AntwortenLöschen
  10. Voi naminami! Minua kiinnostaisi kanssa reseptit, kalan ja lisukkeiden kanssa tuon sitruunatortun lisäksi, tietenkin!

    AntwortenLöschen
  11. Mäkin voisin olla koekaniini Chez Allussa! Tosi herkullisen näköistä!

    AntwortenLöschen
  12. Nam nam! Ja nätti pöytä! Minä pidän perhettä koekaniinina, en uskalla tarjota vieraille mitään, mitä ei ole kokeilta ja testattu... Siltikin tulee joskus pyydeltyä anteeksi, kun ei tästä tullut sellaista kuin piti ;-)

    AntwortenLöschen
  13. Hieno vierastarjoilu. Citron-reseptistä minäkin olisin kiinnostunut. Muuten astiasto ja kynttiläjalat voisivat olla minunkin pöydässäni.

    AntwortenLöschen
  14. -S-: sain menutaulun joululahjaksi, se on tosiaan kiva, kun teksti on molemmilla puolilla
    Clarissa: täytyy varmaan kääntää resepti, kun olet niin kielitaidoton
    Nurkkalintu: onnelliselta kuulostivat
    Kasselin kyyhky: kyllä menis varmaan hermot, jos olisi tv-kamera koko ajan filmaamassa
    BLOGitse: namia oli, vaikka itse sanonkin
    Maiku: täytyypä käännellä reseptejä
    Yaelian: no teiltä löytyis varmaan kunnon sitruunaa
    kato nyt tätä: nuo ystävät on sellaisia, että heille kehtaa tarjota. Toisin on ollut joskus, kun mies on tuonut työkavereitaan syömään.
    Sira: suomalaista laatutavaraa astiat. Meillä on tosiaan lähes kaikki astiat Suomesta. Ruska on tällä hetkellä julistettu pannaan ja viety kellariin.

    AntwortenLöschen
  15. voi ihania ruokia, kiva miten joku jaksaa laittaa tolleen. :) Tai no kyllä minäki mielelläni laittaisin isolle porukalle, illallisvieraita on vain niin harvoin, harmi ettei se ole Suomessa tapana. :/

    AntwortenLöschen
  16. Est-que je peux reserve un table pour deux chez Allu? Looks delicious!! Onnelliset ystävät kun pääsi koekaniksi! ;D

    AntwortenLöschen
  17. MaaMaa: vain 3 tuntia ja vartti Thalyksella Pariisista tänne syömään

    AntwortenLöschen