Freitag, 28. Mai 2010

Sono in vacanza

Tää lähtee nyt tänään iltapäivällä ensin autolla niin pitkälle kuin ehtii, riippuen perjantaipäivän ruuhkista moottoriteillä, ensin kohti Müncheniä ja sitten lauantaiaamuna aikaisin eteenpäin Italian Friuli-Venezia Giuliaan, matkaa yhteensä 1104km.
kartta lainattu täältä

Pyörän satulaan istutaan sunnuntaiaamuna ja sitten poljetaan kuudessa päivässä 320km. Säätiedotus ei lupaa kovin täydellistä kesäsäätä ja osittain saattaa sataakin, mutta onhan meillä sadevarusteet. Tällä kertaa ei mennä Venetsiaan, mutta Lido di Jesolo siinä vieressä kuuluu reittiin, siellä olenkin käynyt joskus nuoruudessani liftimatkalla Euroopan halki. Matkatoimisto on antanut meille hyvät reittiohjeet ja kuljettaa matkalaukkumme hotellista toiseen.

Kiva sattuma, että Allumiehelle tuli joku työasia Müncheniin 7.6. eli voidaan jäädä Baijeriin ja niinpä minunkin loma pitenee parilla päivällä ystävien luona, sopii minulle paremmin kuin hyvin.
Ja ettette unohtaisi minua, tässä loman ajaksi naapurin pikku-Emilyn muutama vuosi sitten piirtämä kuva minusta. En muista, kuka on oikealla kuvassa, oliskohan vaikka Allumies viiden vanhana nahkahousut jalassa. Ja taiteilija ei taida enää itsekään muistaa, mitä nuo pitkät riipukset molempien korvissa ovat. Allumies ei ainakaan bruukaa käyttää korvakoruja.


Take care

Kommentare:

 1. Ihanaa, reipasta ja kaunista lomaa!

  AntwortenLöschen
 2. Ihana piirustus! ;D

  Oikein hyvaa lomaa! :))

  AntwortenLöschen
 3. Oi, onpas teillà kiva loma tiedossa. Varmasti mukava pyòràillà kauniissa maisemissa. Kivaa lomaa teille. Ihana sàihkysilmà olet tuossa piirustuksessa :)

  AntwortenLöschen
 4. lumiomena: kiitos, reippaasti yritän jaksaa polkea
  Susa: thx
  Vihreätniityt: go raibh maith agat
  -S-: itsekin ihailin noita silmiäni

  AntwortenLöschen
 5. Irti maasta ja kukkia seka iloiset ilmeet, jees.
  Mukavaa lomaa!
  Varokaa ettei tule peput kipeiksi... :)

  BLOGitse

  AntwortenLöschen
 6. Sinähän olet varsinainen Mona Lisa, maalauksesta päätellen. Kauniita pyöräilyilmoja!

  AntwortenLöschen
 7. Oikein hyvää ja ihanaa pyöräilysäätä ja pyöräretkeä. Toivottavasti eivät paikat ole kipeinä sen jälkeen.

  AntwortenLöschen
 8. BLOGitse: istumalihaksia treenattiin kovasti helluntaina ja mulla on sitäpaitsi sellaiset pyöräilijöiden pehmustealuspöksyt
  Kasselin kyyhky: tai sitten Madonna :D
  Kirlah: toivotaan, että selvitään kolhuitta

  AntwortenLöschen
 9. Hah-hah! Muistan kuinka ostin pojalleni nahkahousut Saksasta. Ne menevät vielä hänenkin pojalleen,jos...

  Vältyit lähettämästä korttia! Jos olisit mennyt Venetsiaan, olisin sitä toivonut...Katsos, luettuani Kirjan kansan, päätinkin kokea Venetsian, vaikka Veronassa kerran...Ihanaa matkaa! Lähetän tämän linkin nyt heti härsyksi Lumimiehelle, mutta toivon silti automatkaa...Tule pian takaisin! Blogimaailma ei ole mitään ilman sun huumoria. Mitäs jos minäkin pitäisin paussia...

  AntwortenLöschen
 10. Hauskaa lomamatkaa!

  Onnellisia kesäpäiviä! :) <3

  AntwortenLöschen
 11. Tuohan on tosi hyvä, ettei tarvitse itse kuljettaa pyöräillessä tavaroita, on paljon kevyempää ja nopeampaa pyörillä niin. Oikein mukavia retkipäiviä teille! Ties vaikka Allumieskin innostuisi laulamaan :)

  AntwortenLöschen
 12. Hyvää lomaa siellä kauniissa maisemissa. Taidan printata tuon kuvan ja laittaa seinälle tähän koneen viereen. Siinä on niin kaunis kesäinen tunnelma ja te hymyilette iloisesti siinä sadepilven alla. Pyörät vain puuttuvat.

  AntwortenLöschen
 13. Mahtavaa pyöräilyreissua Allu.Tule sitten takaisin monen kuvan kanssa.Ja toivottavasti ne säätkin kuitenkin suosii teitä pyöräilijöitä.

  AntwortenLöschen
 14. Hyvää lomaa ja turvallista matkaa.
  Mainio piirustus.

  AntwortenLöschen
 15. Hyvää lomaa! Olen kuullut noista pyöräilymatkoista paljon hyvää, itse tykkään kulkea jalan kaupungeissa, mutta kokeilen varmasti joskus tuotakin!

  AntwortenLöschen
 16. Hienoa kun tavarat kulkee itsestään. Oikein antoisaa matkaa!
  Ihanat otsapinnit kuvassa, älä unohda niitä ettei tukka lennä silmille ajaessa.

  AntwortenLöschen
 17. Hyvää ja reipasta pyöräilyä!
  Kiva piirustus Emilyltä.

  AntwortenLöschen
 18. Toiset ne palaavat lomalta, niin toisilla se on vasta edessä... Mukavaa, rentouttavaa lomaa ja hyviä pyöräilykelejä!

  AntwortenLöschen