Freitag, 17. September 2010

Award


Sain lumiomenalta näin hienon palkinnon, jonka ansaitsee vain jos paljastaa kolme itselle tärkeää asiaa ja yhden merkityksellisen valokuvan.

Tärkeää minulle on
1) mieheni, joka on täällä suuressa maailmassa minun koko perheeni, sillä meillä ei ole lapsia. Tässä kummipojan piirtämä kuva kyseisestä henkilöstä 40v synttärikutsussa.

2) peace, peace, & peace
kuva lainattu Picassolta

2) kirjat ja musiikki tai musiikki ja kirjat, en osaa valita. Molempia on tullut harrastettua nuoresta pitäen. Molemmat ottaisin mukaan autiolle saarelle.


Merkitykselliseksi valokuvaksi valitsin yhden jouluisen kuvan, jossa meillä oli jopa kaksi varalasta viettämässä jouluaattoa, tyttö Suomesta ja poika Saksasta. Kun meillä ei ole omia lapsia, on pakko turvautua varalapsiin ja olemme tosi iloisia, että he tulevat ihan vapaaehtoisesti meille.

Tämä palkinto on taitanut kiertää jos lähes kaikissa blogeissa. Annan sen eteenpäin kaikille ihanille lukijoilleni.

Kommentare:

 1. Onnea tunnustuksen johdosta Allu.Hauska tuo kummipojan piirustus miehestäsi.Kaikki kertomasi kohdat ovat hienoja. Ja voin kuvitella,että varalapset ovat saaneet nauttia ihanien varavanhempien seurasta,lucky them!

  AntwortenLöschen
 2. Hienoa, että teillä on varalapsia.
  Varavanhempana olo on varmasti mukavaa vaihtelua.
  Voi kun meidänkin pojilla olisi täällä varamummu ja paapa!

  AntwortenLöschen
 3. Yaelian: unohtui sanoa, ettei tuo piirustus ihan viime viikoilta ole ;-)

  AntwortenLöschen
 4. Ihastuttavia kuvia. Varalapset tulevat taatusti mielellään teille.

  AntwortenLöschen
 5. Vihreätniityt: jos olisin lähellä, niin saisit lähettää pojat meille. Uskollisin varalapsi oli poika, joka alkoi tulla kahden vanhana naapurista ja tuli oikeastaan joka päivä varmaan 15v asti ja senkin jälkeen hyvin usein.

  AntwortenLöschen
 6. Kiva, että otit blogipalkinnon ja haasteen vastaan. Kirjat ja musiikki ovat sellaisia arjen ja juhlan voimia, että ilman niitä ainakin itse tulisi sekopäiseksi.

  Tuo joulukuva varalapsistasi on onnellinen ♥

  AntwortenLöschen
 7. Sirokko: ovat näköjään viihtyneet
  lumiomena: "lapset" keskittyy kuvassa juustoon ja punaviiniin

  AntwortenLöschen
 8. Komea Allumies! Ilmankos kuvaat hänestä vain kipsattuja vartalon osia;-)

  Liikuttavat kuvat Pikku-Allusta kirjallisuuden & musiikin äärellä!

  AntwortenLöschen
 9. Leena: nii-in, en uskalla parempia kuvia julkaista, muuten te olette kaikki täällä soittamassa ovikelloa.

  AntwortenLöschen
 10. Onnea tunnustuksen johdosta! Hyvät paljastukset ja oikein hauska kummipojan piirustus. Siinä oli hauska lause...... Voinkin kuvitella, että Teillä on varalasten hyvä käydä.
  Minä iloitsen päivittäin omista lapsenlapsistani (4v ja 2v), jotka kävät luonani päivittäin.
  Hyvää viikonloppua Teille.
  Juu, Allumies on komea, olen nähnyt hänet valokuvassa!!!! Älä näytä enempää, muuten voi käydä niin, että ovikello soi tiuhaan., kuten itsekin arvelt.....

  AntwortenLöschen
 11. Onnea, onnea!
  Varavanhemmat ovat tärkeitä. On tärkeää, että lapset saavat huomiota muiltakin aikuisilta, ei vain omilta vanhemmiltaan.

  Meidän lapset ovat olleet aina kamalan kriittisiä piirustustensa kanssa, ovat joko minuun tulleita tai minulta oppineet ;-) Tuo piirustus on aivan ihana.

  AntwortenLöschen
 12. Hauska piirustus varalapselta; ovat tainneet tulla teihin noiden kulinaaristen harrastuksien (viini ja juusto) perustella!

  AntwortenLöschen