Mittwoch, 15. September 2010

Ensin katunäkymät ja seuraavaksi ...

Saksalaiset ovat vastustaneet Google Street View-ohjelmaa ja pelkäävät mitä Google keksii seuraavaksi.

Jos ette halua, että Google Inside View julkaisee paksusuolenne tähystyksen, pankaa tähän ruksi ja pikselöimme takamuksenne.

Kommentare:

 1. Menin heti Googlen street viewstä katsomaan omaa kotia ja sen maisemia - samoin monia muita tuttuja paikkoja. Noita turvakameroita vaan on aivan kamalasti joka paikassa, nehän ne kyttäävät.

  AntwortenLöschen
 2. :D Jännä miten monet ihmiset vaukoontuikin tuosta street view'sta, eihän se mitään jatkuvaa tarkkailua sentään ole.

  AntwortenLöschen
 3. Niin asiassa on tietenkin niin monta mieltä kuin on meitä ihmisiäkin. Toiset ovat niin tiukkoja omasta elämästään ettei puhuakaan voi kuin kuiskaamalla, saati sitten nähdä. Toiset taas ovat sellaisia höpläsuita ja voivat vaikka ilman vaatteita juosta keskellä katua. Mitä tuosta sitten ajatteleekin. Ei kai se niin kauheata ole. Emmehän voi aivan pimennossa elää.

  AntwortenLöschen
 4. Helena: olen minäkin jo vaikka kuinka monelle näyttänyt entistä Suomen kotitaloa.
  Sirokko: monet pelkää, että varkaat saa rauhassa tutkia taloa ja suunnitella murtoa. Tai sitten jotkut ei tykkää, että näytetään, että heidän autonsa seisoo bordellin edessä.
  Sira: minulla ei ole mitään ihmeellistä salattavaa eikä tänne mitkään oikeat murtovarkaatkaan suunnittele tuloansa. On meille kaksi kertaa yritetty murtautua terassin oven kautta, mutta ne on olleet jotain satunnaisia juttuja eikä varmaan pitkään suunniteltuja.

  AntwortenLöschen
 5. Mun mielestä se Street View on oiva keksintö: kiva sitä on katsella ja hyödyllinenkin. Ihmisten kasvot on 'sutattu' eikä rekkareitakaan näe, mutta kai sitä tutut tunnistaisi jos seisoskelee sopivasti oman talon pihalla kun kuva on otettu ... ;)

  AntwortenLöschen
 6. MaaMaa: kyllä minäkin street viewta paljon olen katsonut, mm. viimeisen Italian pyöräretken hotellien sijainnit katsoin

  AntwortenLöschen