Montag, 7. Februar 2011

Maisema vaihtui


Tämä maisema on vaihdettu kaupunkimaisemaan ja nyt pitäisi
- pestä iso kasa pyykkiä
- hakea lakanat pesulasta
- mennä Vodafonelle reklamoimaan Nokia-kännykkää. Tämä on jo toinen Nokiani, joka lopettaa Internetin toiminnan. Pitäisiköhän sittenkin siirtyä johonkin muuhun merkkiin??
- ostaa perjantaina syntyneelle Lasse Lasse litenille joku lahja. (Saksalaisvauva sai tosiaan pohjoismaisen nimen Lasse.)
- ostaa ruokaa jääkaappiin
- käydä kuntosalilla kiinnittämässä lomalla saatuja läskejä
- soittaa lvi-firmaan ja pyytää heitä tulemaan korjaamaan yhden termostaatin ja huoltamaan lämmityksen
- soittaa Suomeen ja onnitella ystävää eilisen synttärin johdosta
- kiittää Unaa ihanista Nalle Puh-lauseista
- toivottaa kaikille blogiystäville oikein hyvää viikon alkua♥

Kommentare:

 1. Olipa siinä lista! Kun soitat sinne lvi-firmaan, voit mainita että meilläkin on termostaattiongelmia. On joko liian kylmää tai liian lämmintä. Ja jos tarkoitat ystävällä meidän H:ta, niin onnittelen sun puolesta:D
  Tervetuloa takaisin kotiin.

  AntwortenLöschen
 2. Tervetuloa arkeen ja kotiin! Noissa maisemissa onkin ollut mukava lomailla, ja nyt jaksaa käydä tuota listaa läpi. Mikä nokialainen sulle aiheuttaa ongelmia? Ostin nimittäin itselle uuden puhelimen ja olen opetteluvaiheessa.

  AntwortenLöschen
 3. Tervetuloa takaisin,juuri ajattelinkin missä Allu luuraa.Pitkä lista matkan jälkeen,vähän sellaista aina on.Mites se Nokia nyt noin reistailee....

  AntwortenLöschen
 4. Tervetuloa takaisin. Onko tämä kuva otettu uudella kameralla?

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: ilmoitin teidän termostaattiongelmista, mutta halusivat tietää ensin, maksatko eka luokan vai business-luokan lennon. Paljon onnea Hoolle, ilmeisesti synttärit♥
  Helena: eka oli N95 ja kun se meni rikki, sain eurolla mielestäni ruman 5230, josta lähden nyt valittamaan Vodafonen kauppaan.
  Yaelian: tosiaan inhottavia ongelmia, varsinkin kun kaverit sitten vinoilee suomalaisesta laadusta
  Vihreätniityt: yes

  AntwortenLöschen
 6. Pisnes-luokan lento, sehän on selvä. Minun Nokiani ovat aina toimineet ihan hyvin, kuten tämänhetkinenkin 6303 classic, mutta mitä luin tänään "Nokia on pudonnut mitalisijoilta Elisan myydyimpien matkapuhelinten listalla. Elisan eniten myyty matkapuhelin oli viime kuussa kiinalainen ZTE Blade, joka oli ykkösenä jo joulukuussa." Surku.

  AntwortenLöschen
 7. Tervetuloa takaisin kotikonnuille. Siinäpä sinulla onkin sitten kaikenlaista arkista askaretta edessäsi. Samalla voit muistella noita ihania lomapäiviä, jotka nyt ovat jo muistoja.
  Minulla on Nokia, joka toimii. Tosin ei se ihan viimeistä huutoa ole, mutten tarvitsekaan toisenlaista.

  AntwortenLöschen
 8. Tervetuloa arkeen!
  Eipa tule sinulla aika pitkaksi - ihan kiva lista puuhastelua heti breikin jalkeen...
  Nokioista en tieda enaa mitaan.

  AntwortenLöschen
 9. Taivaallinen sinisyys!
  Mikäs onkaan, minunkin Nokiani temppuilee, sillä ei pääse enää internettiin. Toisaalta, ei haittaa, pitää vain muuttaa kännylaskutusta...

  AntwortenLöschen
 10. Tervetuloa takaisin!
  Ai läskejä, mina kuvittelin etta olit HIIHTOlomalla.

  AntwortenLöschen
 11. Sira: saavat ehkä Nokiani kuntoon, MUTTA siinä häviää sitten kaikki puhelinnumerot ja osoitteet ja muut. Nyt pitäisi alkaa kirjoittamaan niitä muistiin paperille ja sitten vasta voin viedä puhelimen korjattavaksi.
  BLOGitse: ajattelin sua lomalla, kun katseltiin Kairon tapahtumia. Onneksi et ollut enää siellä.
  kato nyt tätäkin: kokeile ottaa akku pois kun känny on päällä. Se trikki kuulemma joskus saattaa auttaa, mutta mulle ei auttanut.
  anumorchy: ei ollut mulle hiihto- vaan patikkaloma. En nimittäin uskalla lasketella eikä tuolla ollut murtsikkamahdollisuutta. Miehet lasketteli ja naiset patikoi, mikä taatusti kulutti enemmän kaloreita.
  Hannele: sanos muuta, ei olis kiva laudan kanssa pestä.

  AntwortenLöschen