Freitag, 20. Mai 2011

Arpajaiset Leena Lumin blogissa

Vielä on aikaa osallistua Leenan arpajaisiin, sellaisista minulla on hyviä kokemuksia, sillä fortuna soi minulle edellisistä arpajaisista Rakkauden aikakirjan, jonka sain nyt luettua. Ongelma ei suinkaan ollut se lukeminen vaan kirjan koko ja paino ei oikein sopinut kahdelle katkenneelle ranteelle, mutta nyt sen pitely onnistui, vihdoinkin.
Rakkauden aikakirja on kirja rakkaudesta ja suvaitsevaisuudesta ja sen päähenkilö on suufilainen dervissi, joka jakaa elämänviisauksia. Shafak näyttää hallitsevan hyvin historian, filosofian, uskonnon, mystiikan. Kirjassa on kaksi eri aikatasoa, mikä ei sinänsä minua häiritsisi, mutta jostain syystä tässä ärsytti minua ärsytti välillä nykyaikainen taso enkä oikein meinannut tottu amerikkalaiseen kotirouvaan Ellaan ja hänen uskomattomaan tarinaansa. Sen sijaan minua miellytti kovasti idea panna niin monta eri ihmistä, huoraa, juomaria, spitaalista, tappajaa jne kertomaan oman näkemyksensä. Pidin kyllä kirjasta kovasti joistakin kliseistä huolimatta. Kannatti osallistua Leenan arpajaisiin!Osallistukaa tekin!

Kommentare:

 1. Mukava kuulla, että ranteet kestävät paksumpaakin kirjaa - hyvä mittari toipumiselle, eikö?

  Aivan ihanan lukuhetken olet järjestänyt puutarhapöydällesi. Taidan lisätä tuon kirjan "tämän kirjan haluaisin lukea" listalleni.

  Upeaa perjantaita Allulandiaan!

  AntwortenLöschen
 2. Toivottavasti sinulla on luettavana nyt vähän kevyempi kirja, siis painoltaan, ei sisällöltään:))

  AntwortenLöschen
 3. Minäkin kovasti odottelen pääseväni lukemaan tuota kirjaa.
  Toivottavasti ranteet kannattavat jo painaviakin kirjoja.
  Viikonlopputerveiset!

  AntwortenLöschen
 4. Heljä: oli se kiva lukuhetki, kun naapurikin oli tuonut pihastaan ruusun mulle
  Clarissa: ihan sattumalta tuli blogiystävältä Suomesta oikein sopivan painoinen kirja (kiitos) ja pokkareita löytyy tosta pinosta lukemattomia lukemattomia
  Yaelian: kannattaa lukea ja ehkä pidätkin kovasti (myös) siitä houswife plotista, joka mua vähän häiritsi. Kiva kuulla sitten mielipiteesi. Kivaa viikonloppua sinnekin!

  AntwortenLöschen
 5. Tuo kirja on minullakin tulevien kirjojen lukulistalla. Ymmärrän Sinua, että raskaitten kirjojen lukeminen on hankalaa sängyssä.

  Sairaslomastani johtuen itselläni on sama vaihe. Seuraan muutamia blogeja ja useassa hehkutetaan kesälomamatkoja. Meillä puhutaan vain peruutuksista, sillä olen menossa toimenpiteeseen ja siinä on kuukausien toipumisaika sekä monia rajoituksia.

  Onneksi ovat kirjat, hyvät tukijoukot ja blogitkin tuovat vaihtelua tämän hetken tilanteeseen.

  Oikein hyvää viikonloppua Sinulle!

  AntwortenLöschen
 6. Marjatta: no voi harmi, jos joudut sairaalaan, saat kaiken myötätuntoni. Minäkin joudun kesäkuun puolivälissä ilmeisesti poistamaan kyynärluun puoleisen levyn, kun se kiusaa, mutta se on sitten peanuts. Hauskaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
 7. Nyt minun on 'pakko' linkittää tämä Rakkauden aikakirjaan ja antaa siitä myös lukijoille vinkki, vaikka et syttynytkään liekkeihin tästä, kuten minä. Minulle tämä on vieläkin vuoden ykkönen!

  Voisit ryhtyä kirjabloggaajaksi!

  Jael on seuraava, joka tämän lukee ja hän noutaa kirjan meiltä♥

  AntwortenLöschen
 8. Leena: tykkäsin kyllä, mutta kun jotain kritiikkiäkin pitää antaa, niin kuvaukset Ella-rouvasta vähän häiritsi ja olin aina mielissäni, kun palattiin Amerikoista Bysantin suuntaan.

  AntwortenLöschen