Dienstag, 19. Juli 2011

Hampurin ihmeitä

Hampurissa kävimme ihmettelemässä ns. Miniatur Wunderland, joka ei ole pelkästään pienoisrautatie vaan siellä on näytteillä suuri osa Eurooppaa ja mm. jo Las Vegas. Välillä tulee yö ja valo vaihtuu kuten näissä Las Vegas-kuvissa. Kaikki oli niin pienenpientä, ihmiset ehkä parin sentin korkuisia eikä voinut kuin ihmetellä, miten joku on voinut rakentaa niin pieniä.  Uudemmassa osassa oli Frankfurtin lentokenttä, siellä lentokoneet lähtivät lentoon tai laskeutuivat ja palokunta meni sammuttamaan tulipaloa.Tässä oli jossain vuoristossa hautajaiset meneillään.

Norja

Pohjoismaista tämäkin

Pienenpieniä yksityiskohtia löytyy vaikka millä mitalla. Tämä pariskunta oli mennyt metsään rakastelemaan. Yhdessä puussa istui mies kiikarin kanssa tirkkimässä, mutta en saanut otettua parempaa kuvaa ja muutenkin kameran patterit olivat (taas kerran) tietenkin loppumaisillaan. 

Tämä on sitten sitä aitoa Reeperbahnia eikä enää miniatuuria. Kuvassa Herbertstrassen portti, jonne naisilla ei ole nykyään menemistä. Siellä siis horisontaalista ammattia harjoittavat naiset ovat näytillä näyteikkunassa.

Kommentare:

 1. Siis tàh?!?!? Eikò naiset saa mennà sinne katselemaan ollenkaa?!?!? Ihan tyhmàà!
  Ihania nuo miniatyyrit ja varmasti jài vain tuijottamaan ja etsimààn juuri tuollaisia pikku yksityiskohtia mità sinàkin olit bongannut.
  Sitten tuohon edelliseen postaukseen. Saiko tuon omenan napata ja syòdà jos siltà tuntui? Kuhan tuli mieleen ;)

  AntwortenLöschen
 2. Uskomatonta! Kävin katsomassa tuosta linkistä Miniatur Wunderlandin 4 minuutin videon. Kyllä kannatti.
  Ai vieläkö Reeperbahnille löytyy työntekijöitä. Naisparat.

  AntwortenLöschen
 3. Kivasti on väkerretty kaikkea elämään kuuluvaa, hautajaisetkin. Olen kerran nähnyt vastaavaan miniatyyri rakennelman ja ei siinä voinut kuin ihailla sitä kekseliäisyyttä, jolla se on tehty.

  AntwortenLöschen
 4. Oi tuollaista miniatyyrimaailmaa voisi katsella loputtomiin ... ja alkaisi varmasti mieli vähän leikkiä :)

  Mihinkäs ne naiset menee, jotka haluaa naista katsella/saada?

  AntwortenLöschen
 5. Ciacy: kyllä sen ompun sai syödä
  Clarissa: kyllä kannatti mennä, vaikka ensin oltiin vähän skeptisiä, kun ei tajuttu, mikä meitä odottaa, kun en ollut katsonut tuota nettisivua. Kyllä niitä työntekijöitä näyttää riittävän ja taas matkalla kotiin päin näkyi tien varrella asuntovaunuja, joissa oli myös seksiä kaupalla
  Susadim: minustakin oli noi tavallista elämää esittävät jutut kaikkein mielenkiintoisempia, niitä siellä voisi löytää vaikka millä mitalla, jos olisi aikaa.
  MaaMaa: siellä sai osittain leikkiäkin, oli sellaisia interaktiivisia nappuloita, joita sai painaa ja sitten tapahtui jotain jännää. Enpä tiedä, minne ne naiset Hampurissa menee naisia hakemaan, mutta kyllä sellaisiakin paikkoja varmaan löytyy.

  AntwortenLöschen
 6. Jopas oli mielenkiintoinen pienoismaailma. Ihan livenä noita naisressukoita??? voi nähdä saapasmaan ison Kylän (Rooman) jokaisella ulosmenotiellä.

  AntwortenLöschen
 7. Lissu: joo, tuttu näky Italiassakin

  AntwortenLöschen