Freitag, 12. August 2011

Sain kuppikakkua

Leena Lumi tarjosi minulle herkullista kuppikakkua. Kiitos Leenalle!
Tähän meemiin kuuluu kertoa oma lempiväri, suosikkiruoka sekä minne haluaisi nyt matkustaa.
Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on ainakin minulle vaikea tehtävä valita vain yksi vastaus.
1) Lempiväri vaihtelee, mutta musta pysyy aina matkassa mukana.
2) Suosikkiruoka: ehkä salaatti, se menee aina ja sitä syödäänkin meillä usein
3) Haluaisin matkustaa: maapallo on täynnä mielenkiintoisia kohteita, mutta Vietnam on ollut ainakin jo pitkään toivelistalla, mutta ei ole jostaan syystä vielä onnistunut.


Uskaltaiskohan antaa tämän tehtävän Clarissalle, joka kyllä joskus vähän rimpuilee näiden meemien ja palkintojen  kanssa?

Kommentare:

 1. Cupcaket ovat suosikkitarjottavaa tällä hetkellä ja tuo kuvassa oleva on aika herkullisen näköinen, joten taidanpa ottaa sen vastaan päiväkahvin seuraksi.
  Vastaukset kysymyksiin löytyisivät, jos selailisin kaikkia aikaisempia meemivastauksiani, mutta ehkä löydän jotain uuttakin itsestäni.

  AntwortenLöschen
 2. Cupcaket ovat nameja;D
  Mustaa minäkin käytän paljon,vaikka laitoin kyllä lemppariväriksi vihreän,sillä pidän siitä paljon.Ja kappas,meillä on samat lempiruuatkin;D
  Vietnam..ihana matkakohde!En ole ollut mutta menisin sinnekin mielelläni.

  AntwortenLöschen
 3. Just katselin matkakuvia Vietnamista, kaunista on, ei yhtä turistisiloista kuin Thaimaassa, mutta mahtavat maisemat.
  Alempaa bongasin kuvasi näköhermosta. Samasta syystä käyn Suomessa tarkastuksissa säännöllisesti minäkin, ja vaikka kalliisti niin ei vaan ole kukaan tyrkännyt käteen noin hienoa kuvaa. On se niin väärin!

  AntwortenLöschen
 4. Allu, ole hyvä.

  Jaelilla arvasin kaikki hänen vastaukset etukäteen, sinulla en yhtäkään. Olin varma, että värisi ei olisi musta, että herkkusi olisi joku riista ja sinun matkustamisista ei kukaan voi tietää, kun olet milloin missäkin;-)

  Käsittävätkö kaikki, että nyt puhutaan vaateväristä...Minä ainakin ymmärsin, että yleensä väristä.

  AntwortenLöschen
 5. Clarissa: olis tässä luumupiirakkaakin tarjolla, jos enemmän tykkäisit
  Yaelian: sinne Vietnamiin pitäis ehtiä pian, muuten se muuttuu, mutta kun mikään matka ei sopinut meille, mitä oli tarjolla
  Sirokko: Thaimaassa on niin kauan ollut turisteja, että se on täysin erilainen kuin moni alkuperäisempi maa. Me ei tykätty siitä tippaakaan, kun oltiin sitä ennen Myanmarissa, joka on niin originaali vielä ja ihmiset luonnollisia.
  Leena: jostain syystä ajattelin tosiaan ihan vaan vaatteita, enhän mä muuten olisi mustaa väriä valinnut.

  AntwortenLöschen
 6. No, jos ihan rehellinen olen, niin ei tuollaiset kerma/kreemi-leivonnaiset ole oikeastaan ollenkaan minun mieleeni. Luumupiirakka olisi ollut NIIN hyvää!

  AntwortenLöschen
 7. Mäkin haluan Vietnamiin, Ho Chi Minh ei 'riittänyt' vaan haluaisin nähdä myös Hanoita ja erityisesti Halong Bayn. Lähetäänkö yhdessä? ;)

  AntwortenLöschen
 8. Kyllä minäkin Vietnamista hyvin kiinnostunut olen. Jos ryhmämatkaa olisi suunnitteilla, niin liityn mukaan! Hyvää ruokaa siellä myös on, kuten edellä todettu ja jopa kesäisin Joensuun torilla tarjolla.
  Hyvää viikonloppua, meille on taas lämmintä luvassa, onneksi välillä satoi vettä.
  Maikki

  AntwortenLöschen
 9. MaaMaa: mikä ettei
  Maikki: joo, lähde vaan mukaan. Meillä on nyt sellaista +20C, mutta ensi viikolla alkaa muka nousta lähes +30C. Ihmeellinen kesä, oikeat kesäilmat oli tänä vuonna maalis-huhti-toukokuussa. Ja ehkä nyt sitten elokuussa. Sekaisin on nämä maailman säät. Suomessa voidaan pian alkaa viljelemään viiniä. Allumies haaveilee enologian opinnoista, se voisi sitten tulla Suomeen Winzeriksi/wine maker (mitähän sekin on suomeksi??).

  AntwortenLöschen
 10. Tervetuloa vaan minun viinitilalle (tulevalle) töihin, pitänee kai ottaa toinenkin viinilajike kasvatettavaksi. Mutta ehkä enemmän kuin nykyään?
  Mie haluaisin matkustaa Bhutaniin, Uuteen Seelantiin ja Australiaan, mutta matkustan maanantaina Turkuun.

  AntwortenLöschen