Samstag, 10. September 2011

Shoefiti

Tunnetteko shoefitin? Graffiti on varmaan kaikille tuttu juttu, mutta tunteekohan kaikki shoefotin? Shoefiti on myös katutaidetta. Se on alunperin syntynyt New Yorkin Bronxissa, jossa huumediilerit merkkasivat kengillä myyntipaikkansa.
Tällainen shoefiti on meillä pysäkillä, jossa vaihdan usein metroon.
Kommentare:

 1. Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.

  AntwortenLöschen
 2. No onhan meillä Kaarina Kaikkonen, jonka paitateoksen kaikki Helsingissä käyneet ovat varmasti nähneet. Ja onhan hänelläkin kengistä tehtyä taidetta:


  Kaarina Kaikkonen

  Ja minun pitää esitellä linkittämistaitoa, joka minulle on juuri opetettu:)) (Saa nähdä onnistuuko)

  AntwortenLöschen
 3. Clarissa: aika hienoja juttuja Kaarinalla. Minä en ole vielä uskaltanut yrittää linkittämistä, vaikka jostain löysin ohjeen.

  AntwortenLöschen
 4. Tuota nimitystä en ole kuullut enkä muista tuota New Yorkista,mutta täällä lähellä on urheilukentän yläpuolella olevissa johdoissa monta urheilukenkää roikkumassa....

  AntwortenLöschen
 5. Neulegraffitit ovat kivoimpia! Ks. lisää vaikka täältä Turust tietenki: http://arjenloytoretkeilijat.fi/turku365/teoksessa-tapahtuu/mika-neulegraffiti/

  AntwortenLöschen
 6. PS. Kaarina Kaikkosen työt ovat hienoja!

  AntwortenLöschen
 7. Yaelian:
  shoe tossing on toinen englanninkielinen nimitys. Kas kun et ole tainnut huomata, että se on taidetta. :-)
  Helena: olenkin jostain lukenut noista neulegraffiteista

  AntwortenLöschen
 8. Non-ni, taidan olla aikamoinen nero, kun osasin tehdä hyperlinkin. *koputan kalkkiolkapäätäni*

  AntwortenLöschen
 9. Wau Allu! Mitä nörttineroja me ollaankaan!!

  AntwortenLöschen
 10. Meidän lähistöllä roikku lenkkarit puhelinlangalla. Jäin miettimään, että missähän sen huumepuoti oli ja vielä enemmän, että miten saivat kengät sinne yläilmoihin. Tämä puhelinlanka nimittäin oli vedetty tien poikki.

  AntwortenLöschen
 11. Olipas hauska puu. Minà olen muuten kerran suomessa nàhnyt myòs jossain sàhkòjohdossa kenkàparin ja pohdin miten se sinne oli joutunut...nyt selvisi..sehàn on taidetta!

  AntwortenLöschen
 12. Taiteena en ole tiennyt, mutta valitettavasti jopa meidän kylällä merkattiin tietyt talot noin, kunnes asiasta oli artikkeli paikallislehdessä. Sen jälkeen ovat kengät kadonneet.

  AntwortenLöschen
 13. Enpä ole ennen moisesta kuullutkaan! Olen kyllä nähnyt jossakin päin maailmaa kenkiä puussa roikkumassa, mutta syytä en ole tiennyt. Taas viisastuin. :-)

  AntwortenLöschen
 14. Clarissa: olen ylpeä meistä
  Vihreätniityt: jos ei sulla ole (vielä) silmää löytää oikea puoti
  Hannele: sepä se
  Ciacy: tuon puun lähellä sattui pari vuotta sitten onnettomuus, kun jotkut pojat yritti saada sieltä kenkäparia alas ja osuivat sähköjunan johtoon, taisi kuolla yksi
  Heljä: oho
  Hippu: no nyt tiedät sitten, että se on taidetta :D

  AntwortenLöschen