Freitag, 23. Dezember 2011

Hyvää joulua

@ihanaiset lukijat: toivotan teille kaikille oikein hyvää joulua
@rakas joulupukki:  minä en sitten tänä jouluna enää halua tuota samaa ompelukonetta, jonka olet joka vuosi tuonut. Ei siitä ole ollut mitään hyötyä, en osaa edelleenkään ommella.


Kommentare:

 1. Minä sain lapsena joka joulu muutama päivä aikaisemmin kadonneen nuken. Ja aina uusissa vaatteissa. Huomenna on kauniiden laulujen aika. Hyvää aatonaattoiltaa.

  AntwortenLöschen
 2. Kiitos, oikein hyvää joulua Sinulle ja Allumiehelle!

  AntwortenLöschen
 3. Minunkin nukkeni hävisi aina oudosti ennen joulua ja tuli onneksi takaisin joulupukin mukana uusissa vaatteissa. Olisipa minulla ollut pienenä ompelukone - koko kouluajan inhosin käsityötunteja. Vähitellen minusta tuli sellainen, että jos haluan tehdä jotakin, vaikkapa ommella, niin teen sen, osaan tai en.

  Hauskoja kuvia ja kaunis video.
  Hyvää joulua!

  AntwortenLöschen
 4. Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa!

  AntwortenLöschen
 5. Kiitos, ja hyvää joulua Allulaankin!

  AntwortenLöschen
 6. hauskat kuvat pikku-Allusta ja ompelukoneesta;D Minä tein jotain väärin alaluokilla kässäritunneilla ompelukoneen kanssa,ja se neula lävisti sormeni.Tuli kammo. Nyt tosin harmittaa,ettei sitten tullutkaan opittua ompelemaan.
  Hyvää ja rauhallista Joulua Allu!

  AntwortenLöschen
 7. Minä en koskaan ole saanut samaa lahjaa, mutta sisarelleni pukki toi nuken ja seuraavana aamuna nukelle oli ilmestynyt kengät jalkaan, joita sillä ei ollut aattona. Joulun salaisuuksia.
  Hieno video.
  Hyvää Joulua Kölniin!

  AntwortenLöschen
 8. Hyvää ja rauhallista joulun aikaa!

  AntwortenLöschen