Donnerstag, 29. Dezember 2011

Kiinan pukki

Kiinan pukki on aina hyvin antelias ja niinpä taas tuli lahjoja, minulle kaksi laukkua ja helmet ja Allumiehelle komea villapaita ja 2 kg honey pomelo tea, nam.


Tässä vasemmalla lahjat hommannut pukki ja oikealla kantajansa poro.

Miehet tekivät eilen pitkän pyöräretken ja kiinalaisystävä oli onnellinen, kun pääsi ajelemaan kauniilla ilmalla ja maastossa, jossa ei ole juuri ketään muita liikkeellä. Pyöräily Shanghaissa  kun ei ole kovin helppoa.

Nyyh, nyt ne ihanat ihmiset sitten taas lähtivät, ensin katsomaan Neuschwansteinia, joka on jokaiselle ulkomaalaiselle turistille MUST Saksassa ja sitten taas kiinalaiseen oravanpyörään tekemään ympäripyöreitä työpäiviä.

Kommentare:

 1. Allu, Kiinan pukki on minullekin antelias, mutta kun ne ihanat kimonot eivät mahdu mulle ikinä! Nyt olenkin toivonut silkkistä aamutakkia, jossa vaalea pohja ja vaikka sinisiä riikinkukkoja.

  Sanoit taikasanan, mutta meille se on hieman laajempi eli Füssen. Meri pitää edelleen kiinni siitä, että hänen häämatkansa kohde on se ja asuu silloin Hotel Hirschissä;-) Nyt on löysä suunnitelma lähteä nuorten kanssa testaamaan tuota unelman todenperää yhdessä, mutta ensin Lumimies ja minä reissuun kahdestaan. Tiedät ettei minun psyyke kestä aina toistaa, minkä jälkeen...Hänen Majesteettinsa oli taas niin pirteä kun villi Dina oli häntä viihdyttämässä. Nyt kaipaamme molemmat lunta...

  Kerron sinulle jokus tarinan Neuschwansteinista ja kiinalaisista;-)

  AntwortenLöschen
 2. Onpa ihana Kiinan pukki! Minäkin haluaisin sellaisen;D Ennen veljeni kävi usein Kiinassa,joten toimi silloin jonkinlaisena Kiinan pukkina;D

  AntwortenLöschen
 3. Olette olleet todella kilttejä,
  poikanikin muisti minua Kiinasta :)

  AntwortenLöschen
 4. Olette olleet todella kilttejä,
  poikanikin muisti minua Kiinasta :)

  AntwortenLöschen
 5. Onneksi teidän Kiinan pukilla on noin hyvä maku eikä tuo teille mitään krimskramsia.
  Baijerissa ei kai ole lunta sen enempää kuin täälläkään, joten voi olla turisteilla hiukan synkät maisemat. Sehän on selvä, että mekin siellä olemme joskus käyneet, turisteina siis. Meidän J taas on raatanut yhden kesän kauheassa helteessä siellä linnan lähistöllä myyden turisteille kaikenlaista krääsää:-)

  AntwortenLöschen
 6. Leena: en huomannut kysyä, minne hotelliin kiinalaiset menivät. Japseja siellä Neuschwansteinissa on ainakin myös yllinkyllin.
  Yaelian: Kiinan pukki on osannut aina tuoda kivaa tavaraa
  Hannele: Kiinasta löytää kyllä tavaraa, mutta tuo ystäväni on kyllä tosi hyvä löytämään ja tinkimään
  Clarissa: ei mitään krimskramssia, vaan oikein hyvää tavaraa. Voi J-parkaa, voi kuvitella, millaista se työ on ollut.

  AntwortenLöschen
 7. Joka maasta löytyy siis pukkinsa. Kroatian joulupukki ajoi ratikkaa :)

  Saga

  AntwortenLöschen
 8. Saga: Allumies kertoo aina kaikille, miten sen ollessa jouluna Suomessa kotikaupungissani ajeli joulupukkeja mopolla. Kertoi siitä just eilen noille kiinalaisillekin.

  AntwortenLöschen
 9. No, nytkö ne kiinalaiset yrittää varastaa meiltä pukin?
  Ps. Huomenna liina uudistetaan.

  AntwortenLöschen
 10. Vihreätniityt: no ei ne kyllä olleet kovasti kiinnostuneita joulusta ja pukista, enemmän puhuivat lohikäärmeestä, kun ensi (kiinalainen) vuosi on lohikäärmeen vuosi. Ai harmi, unohdin kuvata sen lohikäärmekrakan, jonka toivat Allumiehelle. Lohikäärmeen vuosi on kuulemma kaikista tärkein vuosi kiinalaisten horoskoopissa.

  AntwortenLöschen
 11. Hyvä, että Kiinan pukilla oli kantoapua kun noin paljon lahjoja toi. Allu, onko minun pakko käydä tuolla Neuschwansteinissa?

  AntwortenLöschen
 12. Pakko kertoa, että mulla on ihan samanalaiset helmet, mutten ole saanut niitä keltään, vaan ostin itse itselleni työmatkalla Shanghaissa.

  Toinen asia, josta haluan avautua on se, että minä myös olen ollut Neuschwansteinin lähellä myymässä turisteille vaelluskeppejä, weisswurstia, glühweiniä, jäätelöä usw. kesällä 1992.

  AntwortenLöschen
 13. No olihan se Pukki antelias, kun sait noin kauniit helmet. Olette siis olleet kilttejä tekin.

  AntwortenLöschen
 14. Helena: jos menet, niin ilman meitä
  Pirstale: jänniä yhteensattumia :-)
  Sira: Saksan pukki ei pitänyt meitä kovin kilttinä, mutta Kiinan pukilta saatiin pidettyä tuhmat työt jotenkin näkymättömissä.

  AntwortenLöschen