Montag, 30. Januar 2012

Tammikuun sunnuntai-ilta

Eilen syötiin lauantaisia leftovers. joita oma tähtikokkini oli valmistanut ja istuttiin sitten iltaa yläkerran takkahuoneessa ja luettiin ja tehtiin jotain aivan ihmeellistä, nimittäin tätä:

Siis kuunneltiin vanhoja älppäreitä, joita en osittain edes tiennyt omistavani. Tuo jiddisin kielellä laulava duo oli kokonaan häipynyt muististani. Päätin soitella levyjä tulevaisuudessa useamminkin.


Päivistelin ihan vinksin vonksin olevia kynttilöitä kynttelikössäni, varmaan kesähelteellä jo sulaneet täysin vinoksi. Allumies räpläsi uutta kännykkäänsä. Ans kattoo, milloin se sen taas hukkaa tai laittaa pyykkiin.

Nyt odottelen sähkömiestä yhdistämään sähkön pergolan markiisiin, vaikka tuskin tuota nyt ihan lähitulevaisuudessa tullaan tarvitsemaan. Samalla teen hoitosuunnitelmaa Allun psykiatriselle klinikalle, sillä saattaa olla, että serkku heitetään sairaalasta ulos yhteistyöhaluttomuuden takia ja tulee tänne. Apuva!

15 Kommentare:

 1. Meillä ei ole ollut pitkään aikaan LP-iltaa, hyvä kun muistutit.
  Aika suuri harppaus loistohotellista psykiatriseen klinikkaan. Tuosta sunnuntai-idyllistä saa sitten vain unelmoida, tai hyvähän se on, että keräätte voimia. Ja hyvä että autatte.
  Mutta murhista sitä vain luetaan, kun pitäisi tutustua johonkin tällaiseen esimerkiksi:-)

  AntwortenLöschen
 2. Clarissa: kai olisi parempi tosiaan lukea tuota sun psykiatriasuositusta, mutta on tuossa dekkarissa onneksi yksi psykologi mukana

  AntwortenLöschen
 3. hi allu, sieht sehr gemütlich aus bei Euch. Wir haben gestern auch Dampfbad, Kamin und alles was wärmt angemacht.Schau mal unter get-on-apps.com nach. Die Mädels haben gestern Fotos bei uns für die neue Website und den app-store Gemacht.Die Kasse hat schon angefangen zu klingeln.Lg Erika

  AntwortenLöschen
 4. Kiva ilta ja vielä oma tähtikokki;D Tuosta duosta en ollut ennen kuullutkaan.
  Ja nyt pidetään peukkuja ettei teille tule taakkaa....

  AntwortenLöschen
 5. Mukava sunnuntai-ilta! Kunpa minullakin olisi vielä älppäreitä tallessa, ne kun taisivat lentää jossakin muutossa kaikki roskiin. :-(

  AntwortenLöschen
 6. erika: wo finde die Fotos????
  Yaelian: itävaltalainen duo
  Hippu: taisi minunkin levyjä mennä paljon roskikseen kun muutin Saksaan

  AntwortenLöschen
 7. Hannele: oli tosiaan rauhallinen ilta

  AntwortenLöschen
 8. Milta kuulosta Yiddish saksaa osaavan korvaan? Ymmartaako ja miten paljon?

  AntwortenLöschen
 9. anumorchy: ei sitä kunnolla ymmärrä, sanan sieltä tai täältä, mutta saksan kielessä on aika lailla käytössä sieltä tulleita sanoja, joita minäkin käytän kuten:
  meschugge = hullu
  Mischpoke = perhe
  Kaff = pieni kylä
  Maloche = työ

  AntwortenLöschen
 10. En pysty liittämään levysoitinta nykyisiin (huonoihin) stereoihin, pitäs hankkia parempi laite - ja isompi olkkari. :(

  Toivottavasti serkku jatkaa hoitoa klinikalla ettei sinun tarvitse vaihtaa ammattia.

  AntwortenLöschen
 11. Helena: en ole vielä kuullut, mitä lääkärit tänään sanoivat enkä tahallani soittele, sillä olen sitä mieltä, että ei ole hyväksi tehdä kaikki hänen puolestaan. Jos on tarve tulla meille, pitää itse kysyä eikä odottaa, että minä seison aamulla auton kanssa häntä hakemassa.

  AntwortenLöschen
 12. "Allun psyk. klinikka"! :D
  Clarissan linkittämä kirja on pakahduttava tietopläjäys. Tsemppiä syventäviin opintoihin, mikäli aukkoja tiedoissa!
  Hienoa, että autatte serkkua <3

  AntwortenLöschen
 13. Nurkkalintu: suuria aukkoja psykiatriassa, kun ei ole onneksi ollut suurempaa ongelmaa lähipiireissä.

  AntwortenLöschen
 14. Niin, eipä tuo teos sitä kevyintä kirjallisuutta ole. Yksi vanhempi painos töröttää hyllyssäni. Muistan, etten sen pänttäämistä ja tenttimistä ihan lonkalta vetäissyt.

  Mielestäni sen tietopaketin lukeminen olisi sinänsä tosi hyvä ja valaiseva kokemus jokaiselle aikuiselle. Että siitä vain kahlaamaan kirjaa :)

  AntwortenLöschen