Sonntag, 22. Januar 2012

World Furniture Day


Tiesittekö, että tänään on kaikkien aikojen ensimmäinen World Furniture Day? Kölnin kansainvälisten huonekalumessujen yhteydessä järjestetään kello 11 rautatieaseman ja tuomiokirkon edessä flash mob, jonne pyydetään ihmisiä tuomaan rakkain huonekalunsa. Ajattelin ottaa rakkaan jakkarani kainaloon ja lähteä sinne. Tämä jakkara on makuuhuoneessa ja sen avulla yletyn myös ylähyllyille.

Kommentare:

 1. Hauska idea. Iloisen värisen jakkaran otat kainaloosi! Hiljattain hankimme kirjastoomme 3-osaisen porrasjakkaran, joten nyt ylettyy ylimmillekin hyllyille, mutta se on tylsän ruskea. Muuten hyvä, kun toimii myös apupöytänä. Ehkä raahaisin tuomiokirkolle yhden rakkaista kirjahyllyistämme:-))

  AntwortenLöschen
 2. Kiva tapahtuma ja olisi mielenkiintoista katsella ihmisten mööbeleitä. Minä ottaisin vanhan keittiön pöytäni tai ainakin siitä vetolaatikon mukaani.

  Saga

  AntwortenLöschen
 3. Ihana jakkara. Vähän kuin meillä maallakin yksi vanha, joka ei kuitenkaan ole noin värikkääksi maalattu. Mietin tuossa, mitähän minä ottaisin! Tuskin mitään, menisin vain ihastelemaan muiden mööpeleitä.

  AntwortenLöschen
 4. Clarissa: meillä on vain kaksiosainen porras, pitäisi varmaan hommata kolmiosainen
  Saga: ehkä laatikko olisi helpompi kuljettaa
  Sira: pidän tuosta pastellijakkarastani
  NYT TÄYTYY RIPITTÄYTYÄ JA KERTOA ETTÄ TULI NIIN KAMALA SADE JA TUULI ETTÄ PÄÄTIN JÄÄDÄ JAKKARANI KANSSA KOTIIN. Tuskin sinne tällä säällä muitakaan menee mööpeleittensä kanssa. Harmi.

  AntwortenLöschen
 5. No kylläpä oli harmillista! Ehkäpä mööpeli näyttely toistuu keväämmällä, jolloin säät ovat kohtuullisempia. Täälläkin sataa ja paistaa vuorotellen ja on kamalan kova tuuli.

  AntwortenLöschen
 6. Hauska flashmob idea! Onko tarkoitus sitten tanssia huonekalujen kanssa? Ainakin tuo jakkara sopisi siihen hyvin;D

  AntwortenLöschen
 7. Tuolla olisi ihan kiva piipahtaa, parisänky kainalossa. :-D

  AntwortenLöschen
 8. Sira: kurjaa, että huonekalumessut on aina tammikuussa
  Yaelian: enpä tiedä, mitä olivat suunnitelleet, tuli huono sää väliin
  Hippu: niin just, parisänky :-)

  AntwortenLöschen
 9. Mitäs sillä jakkaralla siellä teit?

  Täällä jännitetään täysillä pressanvaaleja! Käytän samaa muotoa, jota taksikuski käytti kun tulin päivällä asemalta taksilla kotiin: Jokos on tullut äänestettyä? Minusta se on ihanan vanhanaikainen tapa!

  AntwortenLöschen
 10. Hallo Deutschland: pressanvaalien toiselle kierrokselle menivät Niinistö ja Haavisto!

  AntwortenLöschen
 11. Oho - valaistuin moisesta vasta näin päivän jäljessä. Jos teen jonkun lohikäärmejakkaran, niin saisiko sillä anteeksi?

  AntwortenLöschen
 12. Helena: no enhän mä mennyt, kun satoi ja tuuli niin kamalasti
  Heljä: vain jos näytät lohikäärmeen blogissasi :D

  AntwortenLöschen