Dienstag, 24. April 2012

Nice mice

Elän hiiren elämää,
jännittävää ja kiihkeää.
Viiksikarvat ja hännänpää
ihanasti väräjää.

- Kirsi Kunnas
Nämä eilen saamani suklaahiiret mantelikorvineen eivät kyllä taida elää pitkään.

Kommentare:

 1. Näitä hiirulaisia voisi minunkin kaapeissani rapistella mielin määrin. Ihan oikeat siimahännät ovat sitten asia erikseen.
  Veikeitä suklaahiiriä! Ja varmasti niistä sait hyvän "hiiripaistin"!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hiiripaisti oli marsipaanitäytteellä ja maistui hyvältä. Niistä oikeista hiiristä en oikein piittaa, ainakaan sisällä talossa.

   Löschen
 2. Kylläpä ovat niin herttaisen näköisiä hiirulaisia, ettei noita raaski syödä. Sitäpaitti nyt on vähän niin kuin kilojakin ajateltava. Sain suomalaista salmiakkisuklaata, joka vei mennessään. Eikä vaaka ole noitten maistiaisten kanssa samaa mieltä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Salmiakkisuklaata sain blogiystävä Helenalta, nam. Panin toisen levyn pakastimeen piiloon, muuten senkin olisin syönyt heti.

   Löschen
  2. Kestääkö suklaa pakastamisen? Mie olen siinä luulossa että ei. Marsipaanisuklaa on minun suosikkia ja sitä onneksi saa täältä edullisesti. Söpöjä ovat hiirulaisesi olleet.

   Löschen
  3. Kyllä ainakin se salmiakkisuklaa, sitä olen ennenkin piilottanut pakastimeen. Paha juttu on vaan, että sen voi syödä oikeastaan sieltä suoraan eli ei siitä loppujen lopuksi ole syömisen estämiseksi kova apu.

   Löschen
 3. Katsoppas kummaa — siinäpä onkin lystikäs hiiri! Tai pitääkö jo sanoa: oli?

  AntwortenLöschen
 4. Nuo hiiret eivät takuulla olleet pitkäikäisiä!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Välillä tekee mieli haukata hiireen, mutta toisaalta se on niin söpö, että katselen vielä pari päivää.

   Löschen
 5. Hiiret ovat suloisia,etenkin tuollaisena.Tosin pienenä meillä oli lemmikkinä myös japanilaisia tanssihiirejä.Muistan,että ne tekivät poikasia kamalalla vauhdilla ja söivät osan niistä...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Japanilaisia tanssihiiriä oli meidän opiskelijaboksin isäntäväellä ja kerran niiden viisas kissa osasi avata häkin ja hiiret pääsi irti ja mun piti senaikaisen kämppäkaverini kanssa sitten yrittää saada sekä kissa että hiiret kiinni.

   Löschen